ludi_a4 Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Witam Kolegów. Próbowałem znaleźć coś, ale nie mogę. Więc tak... sprzedałem skrzynkę, bo potrzebuję miejsca na wózek w moim Avancie... Zmieniłem głośniki na separowany zestaw od Hertz, mam radio Clariona z dość rozbudowanymi filtrami i osobnym wyjściem na wzmacniacz, wszystko ładnie, czysto gra...tylko ten brak bassu mnie dobija[emoji48] Mam do wzięcia od znajomego ori suba w boczek za 50zł.... i tutaj moje pytanie czy jest możliwość podłączenia ori suba do wyjścia na suba w moim Clarionie??? Dużo z tym zabawy?? Próbował ktoś już tego??? Z góry dzięki wielkie za pomoc[emoji6] Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka
Rob@k Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Powinno się dać. Schemat pinów wzmacniacza, trochę zabawy i cierpliwości.
ludi_a4 Opublikowano 2 Października 2017 Autor Opublikowano 2 Października 2017 Te ori suby mają wbudowany wzmacniacz, tak?Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka
ludi_a4 Opublikowano 2 Października 2017 Autor Opublikowano 2 Października 2017 To wezmę tego suba i jak znajdę czas trzeba będzie modzić[emoji6]Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi