paxstor Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) Witam, chciałbym założyć lotkę do swojej B6, ale nie chce narobić zbędnych otworów do jej zamocowania, może ma ktoś jakiś sprawdzony sposób jak wyznaczyć sobie punkty do wywiercenia? próbowałem ją przymierzać ale jako ze, wystają z niej śruby, nie mogę jej dobrze przyłożyć, a jak nie spasuje do krawędzi klapy to będzie lipa po prostu Edytowane 10 Października 2017 przez paxstor
Gregorski3 Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) Nie ma potrzeby mocować lotkę na te śruby. Wytnij te mocowania a lotkę montuj na kleju do szyb i taśmie dwustronnej lub samej taśmie ( ja tak mam ) trzyma juz 2 lat i nic się z tym nie dzieje. Oszczędzisz sobie zbędnej roboty. Ja mam co prawdza avanta ale w sedanie też to się na pewno sprawdzi. Edytowane 10 Października 2017 przez Gregorski3
paxstor Opublikowano 10 Października 2017 Autor Opublikowano 10 Października 2017 Szczerze, to myślałem o tym ale nie byłem przekonany, ale jak mówisz że, się trzyma to chyba i tak zrobię, w sumie szkoda trochę klapy
Rekomendowane odpowiedzi