golima1992 Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Witam Czytam fora szukam... I ręce opadają... Miałem regenowana turbine. Nie odczułem różnicy w mocy, ale wszystko ok, do czasu. Zaczęło się dziwne wkur. bucznie powyżej 3.5-4tys. obrotów. Na każdym biegu oprócz jałowego oraz 1. Buczenie jak je opisać... Jedziesz autostradą i najezdzasz na linie i zaczyna buczec, to jest identyczny dźwięk. Mam wrażenie, że na postoju auto jakby bardziej drży. U mechanika walka trwa... Wymieniliśmy wydech, środek i tłumik. Buczy dalej. Pojawił się błąd od zaworu powietrza. Testy przeplywki, przy wyjeciu buczy na nizszych obrotach, przy włożonej tj/w. Wymieniliśmy zawór dalej buczy, wcześniejszy błąd znikł pojawił się błąd przeplywki. Czekam na zorganizowanie przeplywki na podmianke, bo ile można wymieniać... Ogólnie auto dostało kopa. To fakt, ale buczy. Co Waszym zdaniem może to być ? Jest też podejrzenie pompki powietrza oraz bezpiecznikow, iż któryś odpowiada za dawkowanie powietrza. Ogólnie zaznaczę na wstepie, ze nie jestem mechanikiem nie znam się.
Rekomendowane odpowiedzi