Endriu110694 Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Witam wszystkich , moja stara przyczepka doczekała się szczęśliwej emerytury i czas na nową , jednak tutaj pojawia się problem bo stara przyczepka była tylko na gumach bez resorów i amortyzatorów i jak się można domyśleć na pusto skakła jak dziecko na trampolinie , teraz szukam czegoś z resorem ale mam możliwość kupienia w dobrej cenie przyczepki na osi volkswagena pewnie transportera na amorkach z gumami powiedzcie mi czy to jest coś wartę i czy nie podskakuje no i jak z ładownością takiej przyczepki z góry dziękuje za pomoc
pawel1806 Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Cześć, jeśli od transportera to oś raczej mocna, niewiadomo jak rama, z czego ktoś ją zrobił, rozumiem że przyczepa samoróbka.
Endriu110694 Opublikowano 11 Października 2017 Autor Opublikowano 11 Października 2017 Tak przyczepka samoróbka , wygląda całkiem solidnie w opisie jest że rama z profilu zamkniętego 60x40 , cena też jest atrakcyjna ale w zasadzie u nas wszyscy mają na resorach na amorkach nie widziałem i się zastanawiam jak z wytrzymałością takiej konstrucji
Endriu110694 Opublikowano 11 Października 2017 Autor Opublikowano 11 Października 2017 Jest też taka wygląda solidniej ma koło zapaspwe i jest w zasadzie w tej samej cenie
.Pablo. Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 Przyczepa musi być zarejestrowana bo jak nie jest to jej nie zarejestrujesz. Teoretycznie można ale jest to nie opłacalne
Endriu110694 Opublikowano 12 Października 2017 Autor Opublikowano 12 Października 2017 Temat rejestracji załatwia poprzednia przyczepka
.Pablo. Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 6 godzin temu, Endriu110694 napisał: Temat rejestracji załatwia poprzednia przyczepka Nie tak do końca chyba że przełożysz dyszel z numerem vin
Endriu110694 Opublikowano 12 Października 2017 Autor Opublikowano 12 Października 2017 Tak też zrobię a teraz niech ktoś jeszcze się wypowie czy warto taka przyczepke kupować
.Pablo. Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 Według mnie to ta druga wygląda solidniej. Najlepiej pojechać i zobaczyć w rzeczywistości i jak cena będzie ok to brać
Rekomendowane odpowiedzi