Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Przyczepka samochodowa kilka pytań.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich , moja stara przyczepka doczekała się szczęśliwej emerytury i czas na nową , jednak tutaj pojawia się problem bo stara przyczepka była tylko na gumach bez resorów i amortyzatorów i jak się można domyśleć na pusto skakła jak dziecko na trampolinie :D , teraz szukam czegoś z resorem ale mam możliwość kupienia w dobrej cenie przyczepki na osi volkswagena pewnie transportera na amorkach z gumami powiedzcie mi czy to jest coś wartę i czy nie podskakuje no i jak z ładownością takiej przyczepki :D z góry dziękuje za pomoc :D

Opublikowano

Cześć, jeśli od transportera to oś raczej mocna, niewiadomo jak rama, z czego ktoś ją zrobił, rozumiem że przyczepa samoróbka.

Opublikowano

Tak przyczepka samoróbka , wygląda całkiem solidnie  w opisie jest że rama z profilu zamkniętego 60x40 , cena też jest atrakcyjna ale w zasadzie u nas wszyscy mają na resorach na amorkach nie widziałem i się zastanawiam jak z wytrzymałością takiej konstrucji :)

73317817_3_1000x700_przyczepka-samochodowa-przyczepy-towarowe.jpg

Opublikowano

Jest też taka wygląda solidniej ma koło zapaspwe i jest w zasadzie w tej samej cenie

147803537_1_1000x700_przyczepka-samochodowa-sandomierz.jpg

Opublikowano

Przyczepa musi być zarejestrowana bo jak nie jest to jej nie zarejestrujesz. Teoretycznie można ale jest to nie opłacalne 

Opublikowano

Temat rejestracji załatwia poprzednia przyczepka ;)

Opublikowano
6 godzin temu, Endriu110694 napisał:

Temat rejestracji załatwia poprzednia przyczepka ;)

Nie tak do końca chyba że przełożysz dyszel z numerem vin :decayed:

Opublikowano

Tak też zrobię :D a teraz niech ktoś jeszcze się wypowie czy warto taka przyczepke kupować :D

Opublikowano

Według mnie to ta druga wygląda solidniej. Najlepiej pojechać i zobaczyć w rzeczywistości i jak cena będzie ok to brać