Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ledy w kierunkowskazach - jakie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba trzeba wyjąć lampy, ostatnio to robiłem. Musisz teź wykręcić przetwornice i najlepiej mieć przy sobie jakieś małe, sprytne oraz zwinne rączki :naughty:

Opublikowano
W dniu 22.11.2017 o 09:34, leewang napisał:

Chyba montaż się troszkę opóźni bo nie wiedziałem że trzeba całą lampę demontować żeby zmienić żarówkę od kierunkowskazu :( No ale może się uda do końca tygodnia ;)

Kolego udało Ci się zamontować? Ja się zastanawiałem nad tymi żarówkami które zakupiłeś i nad tymi:
https://pl.aliexpress.com/store/product/Amber-Yellow-Error-Free-PH24WY-SPH24-12272-CRE-E-LED-Bulbs-For-Audi-Cadillac-GMC-Porsche/834684_32820767771.html - i te też zamówiłem. Jestem Ciekawy jaka jest różnica między jednymi a drugimi.

led.JPG

Opublikowano
  • Autor
W dniu 29.11.2017 o 08:15, Marsi napisał:

Kolego udało Ci się zamontować? Ja się zastanawiałem nad tymi żarówkami które zakupiłeś i nad tymi:
https://pl.aliexpress.com/store/product/Amber-Yellow-Error-Free-PH24WY-SPH24-12272-CRE-E-LED-Bulbs-For-Audi-Cadillac-GMC-Porsche/834684_32820767771.html - i te też zamówiłem. Jestem Ciekawy jaka jest różnica między jednymi a drugimi.

led.JPG

Przypuszczam że nie będzie dużej różnicy. Ja swoich na razie nie zamontuje bo śnieg spadł i nie mam możliwości montażu :P Nie mam garażu jak na razie także lipa.

Opublikowano

A do polifta które idą do kierunku na przód? I może od razu wiecie też na tył do wstecznego jakieś ledy bo ori to porażka...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aliexpresy przyjechały i do mnie, już na miejscu :cool1:

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano
  • Autor
18 godzin temu, KoJ@K napisał:

Aliexpresy przyjechały i do mnie, już na miejscu :cool1:

Jakie ledy poszły na tył?

Ja nie dałem rady z wymianą z przodu...

Opublikowano

Czemu nie dałeś rady z wymianą, co Ci sprawiło problemy?

Na tył dałem te, ale wydają mi się trochę ciutkę za słabe, będe szukał jakiś mocniejszych ... :eusathink:

6 sztuk 1156 py21w BAU15S Żółty 21 SMD Amber led CANBUS OBC Nie błąd Sygnału Żarówka lampy LED Źródło Światła Parking 12 V u62
http://s.aliexpress.com/Zz6RF3eA
(from AliExpress Android)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dziś mi przyszły takie ledy do kierunków na tył  https://pl.aliexpress.com/item/2x-High-Power-S25-1156-BA15S-P21W-80W-CREE 

Świecą jaśniej niż żarówki, wykonanie bardzo dobre, polecam.

Nagrałem film, po lewej ledy po prawej żarówka.

Edytowane przez czarek76

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czarek76, nie ma żadnych błędów po dłuższym używaniu? W BMW wcześniej też miałem LEDy w kierunkowskazach, ale po jakimś czasie wywalały błędy.

Tak czy inaczej po Twojej recenzji zamówiłem komplecik z ali ;)

Opublikowano
4 godziny temu, luk330 napisał:

Czarek76, nie ma żadnych błędów po dłuższym używaniu? W BMW wcześniej też miałem LEDy w kierunkowskazach, ale po jakimś czasie wywalały błędy.

Tak czy inaczej po Twojej recenzji zamówiłem komplecik z ali ;)

Mam je od 3 tygodni, i w tym czasie  ze dwa razy wyskoczył mi błąd prawej strony,  oczywiście kierunek działał. Ewentualnie można wyłączyć diagnozę kierunków i po sprawie. Zamówiłeś białe czy pomarańczowe ?

Opublikowano
Mam je od 3 tygodni, i w tym czasie  ze dwa razy wyskoczył mi błąd prawej strony,  oczywiście kierunek działał. Ewentualnie można wyłączyć diagnozę kierunków i po sprawie. Zamówiłeś białe czy pomarańczowe ?
Kupilem pomaranczowe. Jak beda wywalac bledy to sie bedzie myslec ;-)

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
1 minutę temu, luk330 napisał:

Kupilem pomaranczowe. Jak beda wywalac bledy to sie bedzie myslec ;-)

Ja też wziąłem pomarańczowe, trochę mnie zastanawia, że nie wywala za każdym razem błędu tylko 2 razy i tylko z prawej strony. Jak się zrobi cieplej to wyjmę lampę i spróbuję podgiąć blaszki bo może coś nie styka.

Opublikowano
Ja też wziąłem pomarańczowe, trochę mnie zastanawia, że nie wywala za każdym razem błędu tylko 2 razy i tylko z prawej strony. Jak się zrobi cieplej to wyjmę lampę i spróbuję podgiąć blaszki bo może coś nie styka.
Chociaz czy pomaranczowe - na alli nazwane sa yellow, wiec zolte, ale zakladam, ze to w naszym rozumieniu pomarancz ;-)
Moze byc jak mowisz. Albo jakis problem z masą. Ja mialem cos w podobie ze swiatlem wstecznego w C6 - co jakis czas walilo bledem. Okazalo sie, ze we wtyczce styk byl podrdzewialy.

• 2 miesiące temu...