bielak2019 Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Cześć. To mój pierwszy post na forum, mimo, że czytam i obserwuje od dawna. Borykam się z pewnym problemem, otóż cieknącym (prawdopodobnie) dachem. Uszkodzeń na lakierze nie widzę za bardzo, więc prawdopodobnie cieknie gdzieś przy uszczelce. Mam mokrą podsufitkę w miejscu włączników świateł, kapie mi na fotel kierowcy oraz drążęk zmiany biegów. Podklejałem również od strony drzwi, uszczelkę czołową szyby, antenę od GPS i kończą mi się pomysły. Czy to możliwe, żeby była inna opcja dostania się wody w te miejsce? Podpowiem, że cieknie nawet przy myciu auta na myjni bezdotykowej. Załączam zdjęcia co i jak. Na zielono zaznaczyłem gdzie zbiera się woda przy myciu auta. Czy ktoś wie może gdzie może być źródło przecieku, bądź wie jak to naprawić? Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie
siwak Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Albo cieknie antena albo relingi trzeba sprawdzać małym opryskiwaczem i będzie wiadomo Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
bielak2019 Opublikowano 16 Października 2017 Autor Opublikowano 16 Października 2017 2 minuty temu, siwak napisał: Albo cieknie antena albo relingi trzeba sprawdzać małym opryskiwaczem i będzie wiadomo Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka a czy jakby ciekła antena to nie byłoby mokro z tyłu na podsufitce?
siwak Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 No to weź sobie mały opryskiwacz i będzie wiadomo gdzie wyjmij do tego lampkę kabiny Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Lukasz_mk2 Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 Sądzę, że żeby sprawdzić dokładne miejsce dostosowania się wody to trzeba zdjąć podsufitkę. Inaczej nic raczej się nie dowiesz.Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi