sebul Opublikowano 20 Października 2017 Opublikowano 20 Października 2017 Panowie, spotkał się ktoś z was z mrugnięciem kontrolki AKU jak mocniej przyspieszał ? U mnie czasie się pojawi i zastanawiam się czemu . Co mogę sprawdzić?
piwoszek28 Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Regulator napięcia Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
sebul Opublikowano 21 Października 2017 Autor Opublikowano 21 Października 2017 Da się naprawić czy trzeba nowy?
majkel_majki Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Alternator na stół, szczotki w regulatorze albo pierścień ślizgowy na wirniku się kończą. Szczotki i pierścień można tanio wymienić. Edytowane 27 Października 2017 przez majkel_majki
Makale Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 U mnie wirnik się rozpadł Też tak miałem 400 km od domu ;/
Rafał Wróblewski Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Witam, podłączam się do tematu z ikonką aku na desce w czasie gwałtownego przyspieszania. U mnie w momencie wciśnięcia gwałtownie pedału gazu ikonka świeci sie do momentu kiedy nie puszcze pedału gazu. Czy to jak piszecie wyżej wina regulatora napięcia, szczotki itp ?
sebul Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2018 A jak teraz macie ? Bo mi sie juz to nie pokazuje
Rekomendowane odpowiedzi