tetis Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Jak w nagłówku widać,temat dotyczący naszych małych i może trochę większych pociech Chciałbym sie dowiedzieć w jakich przedziałach wiekowych będą smyki? Bo może i warto byłoby o nich tez pomysleć....Jak dzieciaki szczęśliwe to i rodzice zadowoleni :>
jarko Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Obejrzyj film z Bukowiny Większe dzieci znajdą tam sporo rozrywki, zaś mniejsze to raczej dosyć małe na jakieś zabawy konkretne
tetis Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 Obejrzyj film z Bukowiny Większe dzieci znajdą tam sporo rozrywki, zaś mniejsze to raczej dosyć małe na jakieś zabawy konkretne Dzięki za podpowiedź :> jeszcze mi dużo brakuje do sprytnego poruszaniu się na forum,ale szybko się uczę a z dzieciaczkami-to taki troskliwy instynkt mi się odezwał
angela Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 A kolezanka to sie na zlocik wybiera? bo nie widze na liscie
tetis Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 A kolezanka to sie na zlocik wybiera? bo nie widze na liscie Koniecznie!!!!!!!! nie ma innej opcji :> na liscie jeszcze nie ma,ale usilnie walcze o miejsce
Madas Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 A kolezanka to sie na zlocik wybiera? bo nie widze na liscie Tetis jedzie na specjalne zaproszenie Jarka :gwizdanie:
tetis Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 No i muszę dodać ,ze strasznie miło nareszcie tu jakąś kobietę spotkać :> bo nie ma to jak zjednoczenie jajników [br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 22:57_________________________________________________ Tetis[/color] jedzie na specjalne zaproszenie Jarka :gwizdanie hahahaa jeszcze przez Ciebie go nie dostane zazdrośnik jeden.....
angela Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 No i muszę dodać ,ze strasznie miło nareszcie tu jakąś kobietę spotkać :> bo nie ma to jak zjednoczenie jajników jest nas wiecej
tetis Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 jest nas wiecej :naughty I całe szczęście... choć jak powszechnie wiadomo i tak nie ilość tylko jakość się liczy
angela Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 A kolezanka to sie na zlocik wybiera? bo nie widze na liscie Tetis jedzie na specjalne zaproszenie Jarka :gwizdanie: Eeee to Jarko cos slabo sie stara..... :gwizdanie: bo widze miejsce nr.80 wolne....no chyba ,ze kolezanka slabo o nie walczy
Madas Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 zdaje się że Twoje dziecko będzie najmłodsze na zlocie a myślałem że moje będzie
angela Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 zdaje się że Twoje dziecko będzie najmłodsze na zlocie a myślałem że moje będzie pewnie tak a jesli moge wiedziec Twoje jak duze jest? Sorki za OT
Madas Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 moja córeczka ma 1 rok i 2 mis i diabełek z niej straszny
slaweq Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 zdaje się że Twoje dziecko będzie najmłodsze na zlocie a myślałem że moje będzie Najmłodszy to bedzie jeszcze nie narodzony
angela Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 moja córeczka ma 1 rok i 2 mis i diabełek z niej straszny eee no to faktycznie nasze bedzie najmniejsze bo jeszcze w brzuchu Miron jak zabierze swojego synka to tez taki malusi jest......wiec towarzystwo dzieciaczki beda mialy
Madas Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 zdaje się że Twoje dziecko będzie najmłodsze na zlocie a myślałem że moje będzie Najmłodszy to bedzie jeszcze nie narodzony wiedziałem że napiszesz o tym właśnie pisałem że Wasze będzie najmłodsze
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Miron jak zabierze swojego synka to tez taki malusi jest......wiec towarzystwo dzieciaczki beda mialy oczywiście że jedzie - tylko z koszulki klubowej którą kupiliśmy w najmniejszym rozmiarze ma jeszcze sukienke
Wąski Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 No mój Wiktor mam juz 5 lat więc nie będzie najmłodszym
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Dawidek jedzie - coś tam mówił ostatnio że nie odpuści bo musi miec wszystkie identyfikatory ( po tatusiu )
Wąski Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Dawidek jedzie - coś tam mówił ostatnio że nie odpuści bo musi miec wszystkie identyfikatory ( po tatusiu )
Rekomendowane odpowiedzi