eryczek93 Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 Siemanko. Praktycznie od zakupuj mojej audi mam problem z niedomykającymi się drzwiami pasażera. Mocno trzeba trzasnąć drzwiami, żeby się zamknęły. Problem niby mały, ale bardzo irytujący w tej klasie auta... Ostatnio odkręciłem drzwi z zawiasów, podciągnąłem je na maxa do góry i niestety żadnego efektu. Drzwi zaraz po otwarciu widać, że delikatnie opadają kilka mm w dół. Co może być powodem tego i jak się z tym uporać ? Nowe zawiasy ?
jaguaro Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 Czołem Eryku. Masz wyrobiony materiał. Jeżeli miałeś miejsce żeby podciągnąć zawias w górę a nie przyniosło to efektu to masz na tyle zużyty zawias ze zaczyna się odkształcać. Zostaje obróbka na ciepło lub wymiana na nowe. Zawsze możesz pokombinować z podkładkami ale efekt krótkotrwały bo zawias i tak się odkształci. Pozdrawiam Tapnięte z iPhone
tobias Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 podjedz do zaprzyjażnionej mechaniki to ktoś z doświadczeniem spróbuje Ci weregulowac.
Rekomendowane odpowiedzi