heretyk Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Cześć, macie jakiś patent w jakis posób odtwarzać video w MMI ? Macie jakiś sprawdzony konwerter? W instruckji znalazlem szczególy jakie parametry maja miec pliki, ale i tak mmi mi ich nie widzi na karcie SD. Z tym ze uzywam converterow online i obstawiam ze to jest problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Jakby co to robimy to - oglądanie TV - oglądanie DVD - przeglądanie stron WWW - SMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heretyk Opublikowano 31 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Dzięki za odpowiedzi, ale mnie chodziło o problem z odtwarzaniem plików, a nie o VIM Tworzyłem teoretycznie odpowiadajace pliki tj. Mpeg 4 720, ale nie działały. Ostatecznie u mnie działa konwertowanie do mp4 za pomocą programu: HandBrake. (link: https://handbrake.fr/downloads.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmita Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 W dniu 25 października 2017 o 18:46, wrclaguna napisał: Jakby co to robimy to - oglądanie TV - oglądanie DVD - przeglądanie stron WWW - SMS Powiedz, że odpalisz YouTube'a i jadę do Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Nie ma takiej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmita Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Teraz, wrclaguna napisał: Nie ma takiej opcji A co się stanie jak wejdziesz w yt przez przeglądarkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Jest to możliwe fizycznie , ale jest to kwestia polityki google. i dopóki audi się nie porozumie z YT to nic z tego nie będzie , a raczej na pewno się nie dogada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 W dniu 11/3/2017 o 12:27, Kosmita napisał: Powiedz, że odpalisz YouTube'a i jadę do Krakowa Ja u siebie nie testowałem, bo iPhone ma poblokowane. Ale jeśli masz Smartphone Interface i Androida, to powinno dać się odpalić YT na telefonie i wyświetlać obraz na ekranie MMI. Z tym, że filmy z karty SD wyłączają się jak tylko ruszysz autem z miejsca. Nie wiem jak byłoby w przypadku YT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmita Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Na mam iPhone’a.. więc jak się nie da to d*pa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 nie da sie ! nie dziala YT poprzez Carplay/mirrorlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heretyk Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 ja znalazlem takie info: https://www.audiworld.com/forums/a4-b9-platform-discussion-212/youtube-now-works-android-auto-2940264/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fio Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) W dniu 16.01.2018 o 13:00, heretyk napisał: ja znalazlem takie info: https://www.audiworld.com/forums/a4-b9-platform-discussion-212/youtube-now-works-android-auto-2940264/ U mnie działa. Prosta instalacja, wyszukiwanie głosowe w YouTube super, ale pozostała obsługa raczej niewygodna. Mało testowałem, przez uzależnienie od Spotify. Edytowane 16 Lutego 2018 przez fio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmita Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 A na iphone'y? Ciekawe rozwiązanie. Żeby działało musisz mieć Smartphone Interface? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONEK303 Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 W dniu 25.10.2017 o 18:46, wrclaguna napisał: Jakby co to robimy to - oglądanie TV - oglądanie DVD - przeglądanie stron WWW - SMS zainteresowany, proszę o kontakt : co, gdzie i za ile ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 https://www.facebook.com/vagautoservice/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi