radekjez Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 W poniedziałek będę z tym walczył .Dam znać co i jak.OkWysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Radek_DDZ Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2018 (edytowane) W dniu 28.10.2017 o 16:49, radekjez napisał: Tez go wlasnie patrzylem zobacz przewody od czujnikow co ci pokazał komputer z bledami Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka W poniedziałek będę z tym walczył .Dam znać co i jak. Trochę Mnie nie było ale mam odpowiedzi na wszystkie pytania. 1.Co do zamulenia na 1 i 2 biegu to winna jest gruszka podciśnienia - uszkodzona może być membrana lub ułamany kruciec - dobrze jest sprawdzić świece zapłonowe (moje świece były w tragicznym stanie ) Reasumując problem nr 1 w moim wypadku winna gruszka podciśnienia i wypalone świece zapłonowe (jeżeli ktoś ma uszkodzoną membranę a kruciec cały to zapraszam na pw bo posiadam gruszkę ze sprawną membraną i mogę odsprzedać) 2.Sprawa nierównej pracy silnika - winowajca to wariator , naprawa polega na regeneracji w/w dziadostwa lub kupno nowego z ASO. Edytowane 26 Stycznia 2018 przez Radek_DDZ
k232 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Opublikowano 26 Stycznia 2018 U was w alt jest w misce olejowej wałek wyrównoważający i on odpowiada za nierówne działanie silnika na biegu jałowym.
Radek_DDZ Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2018 W tym wypadku to nie żaden wałek tylko wariator. Po co wprowadzasz ludzi w błąd?
k232 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 3 godziny temu, Radek_DDZ napisał: W tym wypadku to nie żaden wałek tylko wariator. Po co wprowadzasz ludzi w błąd? A skąd wiesz ? Po co wprowadzasz ludzi w błąd?
Radek_DDZ Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2018 13 godzin temu, k232 napisał: A skąd wiesz ? Po co wprowadzasz ludzi w błąd? Skąd wiem?? Bo ta awaria została u mnie w A4 rozwiązana. Gdybyś czytał ze zrozumieniem to co jest napisane to byś nie pisał bzdur.
k232 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) 7 godzin temu, Radek_DDZ napisał: Skąd wiem?? Bo ta awaria została u mnie w A4 rozwiązana. Gdybyś czytał ze zrozumieniem to co jest napisane to byś nie pisał bzdur. Ale tutaj na forum był temat o wolnych obrotach i okazał się wałek, dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd skoro ten temat o którym ja pisze też został rozwiązany. Bzdury to Ty masz w głowie. To, że u Ciebie był taki problem w cale nie oznacza, że już każdy tak musi mieć ? Edytowane 28 Stycznia 2018 przez k232
Radek_DDZ Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2018 Ale Ty wypowiadasz sie w Moim temacie i stawiasz diagnoze ze wałek co jest w moim przypadku bzdurą.Filmik który podesłałem ukazywał dokładnie ten sam problem i to też była wina wariatora. Ja w twój temat nie wchodzilem i się nie wypowiadałem .Tyle w temacie i zamilcz.
k232 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Radek_DDZ napisał: Ale Ty wypowiadasz sie w Moim temacie i stawiasz diagnoze ze wałek co jest w moim przypadku bzdurą.Filmik który podesłałem ukazywał dokładnie ten sam problem i to też była wina wariatora. Ja w twój temat nie wchodzilem i się nie wypowiadałem .Tyle w temacie i zamilcz. Nie masz wiedzy to ani w moim ani w swoim się nie wypowiadaj bencwale ? Edytowane 28 Stycznia 2018 przez k232
Radek_DDZ Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2018 Na miejscu Moderatora jezeli takowi tu są przywalił bym Tobie Bana za takie teksty. Ciekawe czy w realu masz taką niewyparzoną gębe. Bede mądrzejszy i na następną twoją itiotyczną wypowiedź nic nie odpiszę. A kogoś ogarniętego w temacie proszę o zamknięcie na amen tematu. Pozdro
k232 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 2 godziny temu, Radek_DDZ napisał: Na miejscu Moderatora jezeli takowi tu są przywalił bym Tobie Bana za takie teksty. Ciekawe czy w realu masz taką niewyparzoną gębe. Bede mądrzejszy i na następną twoją itiotyczną wypowiedź nic nie odpiszę. A kogoś ogarniętego w temacie proszę o zamknięcie na amen tematu. Pozdro Na tym forum jesteś bardziej świeży niż bułki z Lidla więc co Ty sobą prezentujesz chłopaczku? Biedę? Szkoda, że na forum nie ma lekarza bo na pewno by Ci się przydał.
Rekomendowane odpowiedzi