FilipMA4 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam! Zainstalowałem nawigację Navi Plus Dx w moim A4. Radio działa sprawnie, jednak nie dokupiłem tunera TMC. W związku z tym pojawia się irytujący komunikat: Connection to RDS-TMC tuner is faulty or could not be established. Czy można to jakoś wyłączyć manualnie w radio, bądź przy pomocy VAG? Nie potrzebuję modułu TCM ani obsługi FIS, którą w/w ma wbudowaną. Proszę
garrola Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 mam podobny problem,pogrzebałem po internecie i znalazłem to http://www.a6klub.pl/viewtopic.php?t=6958 ale nie wiem czy to faktycznie jest to
FilipMA4 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2009 Dzięki za podpowiedź. Znam ten link. Tam też nie znali odpowiedzi. Czekam na dalsze pomysły i pozdrawiam.
duch1989 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 podzwoniłem trochę po gościach co montują nawigacje i każdy twierdzi ze jest potrzebny Tuner TMC. No ale to jest wydatek ok 300 złotych to już lepiej było by dołożyć i kupić RNS E
Rekomendowane odpowiedzi