muunv Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 No to moze cos od Tomnika? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
krzysiekze3 Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Opublikowano 18 Listopada 2017 No to moze cos od Tomnika? [emoji4]Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkOdezwę się do niego [emoji6] dzięki za podpowiedzWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Exmi Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 A jakie soczewki wkładał? Wyjmij soczewkę i zobacz czy nie jest taka sama od środka.
krzysiekze3 Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Opublikowano 21 Listopada 2017 Od środka jest w porządku i tez dziś sprawdziłem jak swieci i tez jest ok, wiec chyba wszystko ok. Rozmawialiśmy o soczewkach z b8 po lifcie i takie tez miał zakładać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Exmi Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 To jak od środka nie wypalone to najważniejsze, choć moje z B8 takie nie są
Udała30 Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Znajome blachy do zobaczenia na drodze
krzysiekze3 Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Po zmianie soczewek stwierdzam, ze teraz w nocy można jeździć (sorki za jakość, coś mi ręka drgnęła :P) dodatkowo postojówki od tomnika założone i do bixow pasuja barwą idealnie [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 28 Listopada 2017 przez krzysiekze3
krzysiekze3 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2017 Niestety pogoda i późne powroty z pracy nie pozwoliły na zrobienie fajnych zdjęć po polerce i nawoskowaniu. Ale co nieco po pierwszym myciu udało się cyknąć, telefonem :/ Sporo rys zostało usuniętych, a na wiosnę wizyta u lakiernika na kilka poprawek blacharskich plus planowany pakiet S-line jak wszystko pójdzie zgodnie z planem
gardom Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 muszę przyznać, że kolor robi wrażenie : )
krzysiekze3 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2017 I już pierwszy element pod pakiet s-line dotarł [emoji16] Ori listwy drzwiowe. Sporo myślałem nad zamiennikami ale wiem ze mogłoby mnie to wkurzać i oto wpadły ori [emoji2]A w drugiej paczce ostatni element do kompletu, uchwyt na kubek [emoji6] dzięki Daro84.pl Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
daro84.pl Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 48 minut temu, krzysiekze3 napisał: A w drugiej paczce ostatni element do kompletu, uchwyt na kubek dzięki Daro84.pl Jak coś to mam jeszcze jeden
krzysiekze3 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2017 Jeden mi styknie [emoji16] może jakbyś miał przycisk Esp ale z płaskim bokiem w fajnej kasie to bym wziął. Mój niestety jest pod komplet z wizytownikiem i tak trochę mnie w oczy razi [emoji16]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
daro84.pl Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 mam z anglika, ale jak coś to będę o Tobie pamiętał
krzysiekze3 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) I teraz mi pasuje Coś trzeba będzie myśleć o tym radiu [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 21 Grudnia 2017 przez krzysiekze3
Damjan Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Jak chcesz zmienić radio to pomyśl o BNS-ie 5.0. Wygląda prawie jak RNS-E. Nie jest drogie, czyta MP3 i gra bardzo dobrze. Bynajmniej ja mam takie odczucie po przesiadce z concerta 2. No i fajnie się prezntuje w aucie gdy jest ciemno. Ładny avancik . Zazdroszczę koloru. Powodzenia w modach i bezawaryjności. Edytowane 21 Grudnia 2017 przez Damjan
krzysiekze3 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2017 59 minut temu, Damjan napisał: Jak chcesz zmienić radio to pomyśl o BNS-ie 5.0. Wygląda prawie jak RNS-E. Nie jest drogie, czyta MP3 i gra bardzo dobrze. Bynajmniej ja mam takie odczucie po przesiadce z concerta 2. No i fajnie się prezntuje w aucie gdy jest ciemno. Ładny avancik . Zazdroszczę koloru. Powodzenia w modach i bezawaryjności. Coś będę musiał pomyśleć bo kaseciak średnio mi pasuje dobrze, że przynajmniej zmieniarka jest w schowku to jakąś płytke można wrzucić. W przyszłości myślę nad androidem ale wcześniej to kto wie czy nie zrobię tak jak Ty. Teraz plany są aby na wiosnę wrzucić kompletny S-line na zewnątrz. Dzięki za miłe słowa !
Damjan Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Powiem Ci, że na chwilę obecną to radio mi wystarcza i Tobie też polecam. Nie wydasz aż tak dużo a resztę "piniondza" przeznaczysz na s-line. Bo bardzo dobry plan wybrałeś sobie na wiosnę. Ten z typu "must have". Fakt, że trochę kosztowny ale auto bardzo zmienia po nim wygląd. Edytowane 22 Grudnia 2017 przez Damjan
krzysiekze3 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zima jest idealnym czasem na skompletowanie wszystkiego [emoji6] lotka już zamówiona i po świętach u mnie zawita, trafiła się w kolor wiec może sama polerka wystarczy i nie trzeba będzie lakierować [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi