Jump to content
IGNORED

Felgi do 1.8t 163km

Recommended Posts

Posted

Witam, 

mam problem z zakupem felg do a4 b6, ponieważ miesiąc temu zakupiłem auto i w komplecie miałem zimówki 15" tylko że felgi strasznie pordzewiałe. Teraz stoję przed dylematem czy zakupić nowe felgi 15" czy całe koła 16". Ale mój główny problem to czy w ogóle 15" podejdą do tego modelu?

Posted
Godzinę temu, JackGrant's napisał:

Witam, 

mam problem z zakupem felg do a4 b6, ponieważ miesiąc temu zakupiłem auto i w komplecie miałem zimówki 15" tylko że felgi strasznie pordzewiałe. Teraz stoję przed dylematem czy zakupić nowe felgi 15" czy całe koła 16". Ale mój główny problem to czy w ogóle 15" podejdą do tego modelu?

Podejdą spokojnie. Nowe masz na myśli kolejne używane tylko w lepszym stanie? Może pokusić się o odnowienie samemu niż kupować kolejne albo założyć kołpaki i rdzy nie będzie widać :P

Posted
41 minut temu, przem8 napisał:

Podejdą spokojnie. Nowe masz na myśli kolejne używane tylko w lepszym stanie? Może pokusić się o odnowienie samemu niż kupować kolejne albo założyć kołpaki i rdzy nie będzie widać :P

Mam na myśli nowe zamienniki lub z grupy vag. Elegancko to zamawiam. Dzięki 

Posted

Jakim cudem do 1.8T quattro chcesz felgi 15 założyć  ?? Tam są hamulce 312 i koło minimum 16cali.

• 1 month later...
Posted

Nie włożysz 15". Z resztą to by było bez sensu. To w ogóle nie wygląda. Kup 16".

Posted (edited)

Wejdą 15-tki do a4b6 1.8t w Q, bo sam mam takie na zimę. W bex może jest większy zacisk i tylko 16''.

Edited by przem8
Posted
24 minuty temu, przem8 napisał:

Wejdą 15-tki do a4b6 1.8t w Q, bo sam mam takie na zimę. W bex może jest większy zacisk i tylko 16''.

czytaj jak wyżej :P