Gość Murzyn Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 "zamknij morde, zamknij morde" - wujek staszek-mistrz cietej bajery/riposty
poziek Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 "Eeyy" by Lookier "naleśniki....KOMU!!!!!???" by blondi w ambasadorze "poproszę kawke...tylko wie Pani taką BIG" by Ono
Lukas Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 " a pan co tak z tej miski je jak swinia" - obsluga sali " moja miska kwi kwi" - ono
wit.s Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 "A ja kawka, papierosek, gaz i ... rozglądam się, a kolega gdzieś daleko z tyłu" - by poziek, 178 razy, jak w piątek opowiadał o ustawce z oniakiem
Lukas Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 "ale ja zamawialem duza cole" - iceman "ale to jest powiekszona cola w cenie malej" - ambasada "pani mu naleje w wazon" - ono
Gość Murzyn Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 co do koni... "Murzyn musisz zrobic glebe, bo ta niunia stoji Ci jak kobyła" by ONO
Wihajster Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Murzyn musisz zrobic glebe, bo ta niunia stoji Ci jak kobyła" mysle ze nie jest tak zle.Murzynek ma taka prace ze obnizenie jego furaka grozi uszkodzeniem podwozia :twisted:
ono Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 A ja kawka, papierosek, gaz i ... rozglądam się, a kolega gdzieś daleko z tyłu" - by poziek, 178 razy, jak w piątek opowiadał o ustawce z oniakiem Znam finał tej dyskusji , finał odbył sie na Katowickiej w drodze powrotnej , start rolowany : ono jechał na szóstce ? hmmm Co ty pier**lisz .... by poziek , hyhyhyhy myślałem że zejde :D:D:D:D:D
MAx Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 GDZIE ROSÓŁ :exclaim: :exclaim: by kelnerka z Ambasady
Lukas Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 knajpa goralska w Wisle text ono do kelnerki "chyba ma pani stanik rozpiety, aaa to ma tak byc"
ono Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Dobre było na tej gorze , wszyscy ustawili bryki i poszli na inną strone ogladać jak ładnie stoją I text : I co teraz tak będziemy sie smyrać po napletach ? hyhyhy by ja
Wihajster Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 "chyba ma pani stanik rozpiety, aaa to ma tak byc" chyba nie byl trzezwy
Gość Murzyn Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 "pilem z nim cala noc i nawet nie wiedzialem, ze sam mu 2 ostrzezenia dalem" - piotr1602 "1602 - odmeldowac sie" by Zdeniu
MAx Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 gdzies ok 3 nad ranem w niedziele "....za brak znajomości regulaminu" by sam nie wiem juz kto
Lukas Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 droga do wisly text na CB "fajne macie te samochody ale radia chu... bo tylko jeden kanal 19 "
Gość Murzyn Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 wchodze na forum, patrze fajne smycze kupie sobie - a tu jeb ostrzezenie patrze dalej ramki - 2 ostrzezenie :/ Juz nawet balem sie spytac czy moge z Wami jechac do Wisly.... by Maly77maly Po usilnych prosbach w 2 dzien o intergracje grupek rozsianych po pietrach. M-Czy nie jest to przypadkiem "nie reagowanie na prosby moderatora"?? P-to co idziemy na forum i walniemy im po ostrzezeniu?? by Piotr1602&Murzyn
Lukas Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 "za te dzisiejsze nalesniki jutro wrocimy w ilosci 80 osob" "to prosze wczesniej zadzwonic i zamowic"
Cuber Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 kelnerka na piątkowej imprezie ok 1-szej w nocy: " tutaj sa talerze !!!!! , proszę nie jeść z miski z sałatką..... " a jadło Nas wielu tą sałatkę
Rekomendowane odpowiedzi