artorro27 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 witam moje pytanie jest takie czym sie rozni silnik do audi o oznaczenie AGU od AVJ . wiem ze aAGU jest montowany w a3, ale ma taka sama moc co avj. czy mozna go wstawic do a4 a jesli tak to czy dozo jest przy tym przerobek? z gory dziekuje
Cuber Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 a dlaczego chcesz wstawic silnik AGU do A4 ? AGU był montowany jeszcze prócz A3 w Octaviach , VW Bora, VW Golf , VW Jetta oraz w VW NewBeetle
artorro27 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2009 silnik mi sie rozpadl i nie moge znalezc takiego samego w miare taniego za to znalazlem agu wiec sie zastanawiam czy bedzie pasowac a jak nie to czy przynajmniej glowica jest taka sama
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 głowica podejdzie osprzęt nie podejdzie
eMeM Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 chcesz AGU montowane poprzecznie wsadzic w miejsce AVJ montowanego wzdluznie ? pozostaje zyczyc powodzenia
artorro27 Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 znalazlem glowice od 1.8 20v tylko ze z A6 2001 i teraz kolejny problem czy da sie to zalozyc do a4 2002? a jezeli tak to czy musze wymieniac pompe wody i pompe oleju przy wymianie glowicy?
Rekomendowane odpowiedzi