Majk009 Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) Witam. Mam problem z licznikiem a dokładnie z tym, że wskazówki się nie poruszają - czasami coś załapie. Dziś w końcu się za to zabrałem. Widać, że kiedyś coś już było grzebane w tym liczniku. Zrobiłem kilka zdjęć: zdjęcia licznika Jest jakaś szansa na uratowanie go czy tylko wymiana? Jeżeli wymiana to jakiego licznika szukać? Numery na liczniku to: 8D0919033C czyli jakikolwiek licznik o takim oznaczeniu powinien pasować? Pojemność silnika jest bez znaczenia w tym przypadku, prawda? Edytowane 11 Listopada 2017 przez Majk009
Fazii Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 Szukaj nowego.Dowolny, który będzie miał analogowy zegarek bez cyfr 3,6,9,12 1
Majk009 Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Opublikowano 13 Listopada 2017 Jeszcze jedno pytanie. Znalazłem aukcje z licznikiem tylko zastanawiam się czemu na zdjęciu wskazówka obrotomierza jest wychylona. Licznik jest zdemontowany, oznacza to jakąś wadę? Licznik niby sprawny.
Wiśniovy Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Też tak miałem jak kupiłem swoje. Powinna wrócić na 0 po podpięciu i włączeniu zapłonu.
Rekomendowane odpowiedzi