Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4,B5] Aqustyczna Audi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
25 minut temu, enczu napisał:

Jeździć się da, tyle że troche mało wygodnie :decayed:

A tu masz kawałek pod blokiem u mnie:

O k**wa :D Szkoda bo uciążliwe strasznie takie męczenie się na progach coś o tym wiem bo w kpl tak samo nie dam rady przejechać :D Co byście Panowie powiedzieli gdyby elementy wnętrza np listwy wysłać na hydrografikę ? Taki np biały carbon ? ;p

Opublikowano

spoko opcja, ale folia wychodzi taniej :thumbup1:

Opublikowano

Najlepiej to black piano sprejem ;)

Opublikowano
  • Autor
17 godzin temu, Hiper napisał:

spoko opcja, ale folia wychodzi taniej :thumbup1:

Nagrzewałem folię w byłej Hondzie Civic 6th miała a`la drewno wiec postanowiłem zastąpić niebieskim carbonem ale utrzymało się może ze 2 tygodnie a potem folia zaczęła odłazić. Więc opcja z folią i resztą dziadostwa odpada. Jedynie hydrografa lub tak jak enczu napisał Black piano wchodzi jeszcze w grę.Koszt owego spreja ile może wynieść ? Bo na allegro nic nie mogę znaleźć :P

Opublikowano

jak zastosujesz folie z klejem od 3m to auto przezyje niestety jest drozsza niz te zwykle z alle drogo

Opublikowano
  • Autor
27 minut temu, BlackHazelAudi napisał:

jak zastosujesz folie z klejem od 3m to auto przezyje niestety jest drozsza niz te zwykle z alle drogo

Wiesz cena nie istotna.
Ważne aby wytrzymało i był ładny efekt :D

Opublikowano

dokładnie , zależy jaka folia, najlepiej jakby była cala od 3m albo oracla , u mnie 3m czarny carbon siedzi już 3 lata na kokpicie i nic :thumbup1: . Zamierzam jeszcze zając się dekorami ale to już carbon 5d bo jest za***isty :D

Opublikowano
  • Autor

Hmm...spróbuję jeszcze z tą folią od 3M. Hmm planuje zamontować siedzenia od passata b5 jak myślicie podejdą ? Niby wszystko i to samo.

Opublikowano
10 minut temu, Aqustyczny napisał:

Hmm...spróbuję jeszcze z tą folią od 3M. Hmm planuje zamontować siedzenia od passata b5 jak myślicie podejdą ? Niby wszystko i to samo.

Nie bądź taki pewny że to samo, będzie rzeźba ;)

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Marek24 napisał:

Nie bądź taki pewny że to samo, będzie rzeźba ;)

Wcale nie mówię że nie ale spróbować można ^^ :D

Opublikowano
11 minut temu, Aqustyczny napisał:

Wcale nie mówię że nie ale spróbować można ^^ :D

Ja bym zastanowił się czy to gra warta świeczki ale życzę powodzenia ;)

Opublikowano

raczej nie warta, przeróbek prawie tyle co od a6 c5, no poz tylną kanapą bo od a6 to już nie mała rzeźba , ale za to jaka wygoda i grzana kanapa z tyłu, fotele z przodu i do tego elektryczne :thumbup1: a tylną kanapę można nawet mieć z uchwytem na kubki :D Jak już rzeźbić to raczej w tę stronę, odpuść passka :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, Marek24 napisał:

Ja bym zastanowił się czy to gra warta świeczki ale życzę powodzenia ;)

Dużo roboty nie ma a warte próby :D

Opublikowano
  • Autor
W dniu 22.11.2017 o 21:01, Hiper napisał:

raczej nie warta, przeróbek prawie tyle co od a6 c5, no poz tylną kanapą bo od a6 to już nie mała rzeźba , ale za to jaka wygoda i grzana kanapa z tyłu, fotele z przodu i do tego elektryczne :thumbup1: a tylną kanapę można nawet mieć z uchwytem na kubki :D Jak już rzeźbić to raczej w tę stronę, odpuść passka :thumbup1:

Ouu dopiero zauważyłem twoją odpowiedź :D Myślałem od A6 zarzucić siedzenia :D Te kubły są strasznie nie wygodne a preferuję dla siebie żony i dziecka raczej w wygodę  :D A tak wgl korzystając z ciepłej soboty mogę podłubać przy Audi :D Przy okazji gruzek załapał się na focie :D

Wrzucam foty i spadam myć Audi :D

4cAKhCZ.jpg  

To zadrapanie strasznie mnie irytujeee ... Masakra ... Na wiosnę lakiernik musi być odwiedzony :D

0TqvX8U.jpg

Jak ją umyję to wrzucę piękne foty :D

Opublikowano

gdyby te kubły były w dobrym stanie to chętnie bym odkupił , no alee... :D

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, Hiper napisał:

Ogólnie siedzenia są w bardzo dobrym stanie jedyny mankament to siedzenie kierowcy materiał się ściągnął i pasowało by go nad szyć ogólnie czyste i pachnące :D

Opublikowano

jaka cena za dwa przednie , to może pomyślę :D

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Hiper napisał:

jaka cena za dwa przednie , to może pomyślę :D

Cena to jest kwestia dogadania.Patrząc po necie za 2szt kubłów z wystrzelonymi poduszkami gość ceni 300zł czyżby śmiech na sali ?? hihihi:D

Opublikowano

Chyba tak, ktoś lekko przesadził :grin: to pisz na pw jaką cena wywoławcza to nie będę Ci zaśmiecać wątku :wink:

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, Hiper napisał:

Nie ma sprawy :)
Korzystając z pogody wyczyściłem audi w środku,pod maską i na zewnątrz. Brak felgi = brak wyglądu. Audi podniosłem maksymalnie do góry ile się dało żeby w zimie nie robić za pług.

Foty takie z podwórka :D Jutro wleci sesja Mam podłączone lampy od polifta, były właściciel kombinował i wykombinował to tak że dziś zmieniając żarówkę W5W w postojówkach zaczęło ich brakować tzn ich nie ma :D Coś chyba naruszyłem przy kablach muszę go zwołać niech to naprawi :D

Ism98wQ.jpg
miwG8if.jpg
bGDwOEE.jpg
BOlJiI1.jpg