Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki wybrac bank do kredytu na auto ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proste pytanie: gdzie są najlepsze warunki ?

Opublikowano

do niedawna najlepsze stawki mial Lukas i Santander, sprawdz tez GetIn Bank i BZ WBK. wszystko zalezy jaka wplata własna itp.

http://m2m.zestawieniekredytowe.pl/kredytysamochodowe/

Opublikowano

NIe za bardzo wierzyłbym w te porównywarki internetowe.

Tam zawsze jest ktoś kto ma interes w tym, żeby zobaczyć to, a nie co innego. Zazwyczaj na końcu okazuje się, że pojawia się jakaś prowizja/opłata, ubezpieczenie itp co finalnie podnosi Ci koszt.

De facto, jeśli się sam nie przejdziesz się po kilku bankach i nie zapytasz o konkretny wydruk z wysokością raty (lub lepiej harmonogramem), prowizjami i RRSO (wyliczoną rzeczywistą stopą procentową), to nigdy nie będziesz w stanie ocenić co jest najkorzystniejsze.

endriuu wymienił tzw specjalistów w pożyczkach (poza WBK, bo to raczej klasyczny bank), znanych z tego, że szybko, łatwo, przyjemnie i z kawą, ale drogo-a warunki cenowe są tak skonstuowane, zebyś za bardzo nie doszedł ile cię to kosztowało.

Moja rekomendacja:

- pozbierać oferty z różnych banków (założenia co do kwoty, okresu spłaty, zarobków itd muszą być takie same)

- porównywać

Opublikowano

Również polecam Polbank EFG, Lukas droższy przynajmniej w moim przypadku.

Opublikowano

Przydatny temat :naughty:

Opublikowano

tutaj znalazłem fajne wyliczenia:

http://www.sawicki.cc/Kredyty%20-%20cala%20prawda.htm

:confused4:

Nie wiem co lepiej się opłaca .. kredyt gotówkowy ..czy " na samochód " :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

Właśnie dowiedziałem się że jeżeli chce wziąć kredyt muszę mieć pozamykane wszystkie karty kredytowe i linie debetowe :naughty:

i oczywiście polbank zaproponowął otwarcie kart kredytowych u nich :decayed:

Opublikowano

hehe norma :gwizdanie:

Opublikowano

Właśnie dowiedziałem się że jeżeli chce wziąć kredyt muszę mieć pozamykane wszystkie karty kredytowe i linie debetowe :naughty:

i oczywiście polbank zaproponowął otwarcie kart kredytowych u nich :decayed:

Kazali ci pozamykać karty, bo karty obniżają zdolność kredytową, a proponują kartę w polbanku ( nie robiłbym tego ) bo najwięcej zarabia na kartach bank i koleś co wciska taką kartę też ma od tego prowizję.

Opublikowano

Mi nie mkazali zamykać linii debetowych i kart kredytowych i to właśnie w Polbanku. A karty mam z Lukas Banku, więc dla nich konkurencja. W dodatku oferowali sporą kwotę kredytu /2 razy tyle co potrzebowałem/. Może coś sięteraz zmieniło w związku z sytuacją na Rynku ?? :thumbdown:

Opublikowano

Ja bym bral gotowkowy :tongue4:

Opublikowano

Kredyty samochodowe były atrakcyjniejsze, ale teraz KRACH :kox:PANIKA :kox:, Wszystko sie powaliło.