BlackRider Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 (edytowane) witam, zakupiłem auto i zauważyłem, że z prawej strony pęknięta jest plastikowa osłona fotela oraz wystaje jakiś pręt. Czy da się to wymienić ? Jeśli tak to jak to się fachowo nazywa żebym mógł to zakupić ? Edytowane 15 Listopada 2017 przez BlackRider
Robero321 Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 Poszukaj na forum są odpowiednie wątki. Te pręty pękają w sklepie go nie kupisz naprawa też nic nie daje trzeba wyjąc ze starego fotela gdzieś na szrocie za parę zł Ci sprzedadzą Z tym że jak one pękają to też są uszkodzone zaczepy osłony plastikowej fotela z tyłu tak zwane plecy. Do tego już kupisz zestaw naprawczy numery i opis co i jak znajdziesz w odpowiednich wątkach na forum.... Chyba ze to jest jakiś inny pręt.. Nie ten podpierający lędźwie w fotelu kierowcy o którym pisałem wyżej...
lukaszooo Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Kiedyś to spawałem, rozebrałem cały fotel, zaspawałem i złożyłem, zeszło sie pół dnia. Po jakimś roku trafiła mi się druga taka wymiana i kupiłem cały fotel na szrocie za 150zł. Jedna i druga opcja wyszła 200zł
Robero321 Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 to żeś zaoszczędził sam pręt 30 zł na forum czasami sprzedają na szrocie za tyle samo kupisz
lukaszooo Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Dobrze dodałeś "czasami" ..... Przyjeżdża auto i na wieczór ma być zrobione, nie ma czasu na grzebanie w necie.
Robero321 Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 To fakt na forum są b. rzadko ale na szrocie z rozpierdzielonych podartych foteli można bez problemu to wyjąć
Rekomendowane odpowiedzi