Jump to content
IGNORED

[B6] Ułamana osłona fotela, wystający pręt.

Recommended Posts

Posted (edited)

witam, zakupiłem auto i zauważyłem, że z prawej strony pęknięta jest plastikowa osłona fotela oraz wystaje jakiś pręt. Czy da się to wymienić ? Jeśli tak to jak to się fachowo nazywa żebym mógł to zakupić  ?

IMG_1878.JPG

Edited by BlackRider
Posted

Poszukaj na forum są odpowiednie wątki.

Te pręty pękają w sklepie go nie kupisz naprawa też nic nie daje trzeba wyjąc ze starego fotela gdzieś na szrocie za parę zł Ci sprzedadzą Z tym że jak one pękają to też są uszkodzone zaczepy osłony plastikowej fotela z tyłu tak zwane plecy. Do tego już kupisz zestaw naprawczy numery i opis co i jak znajdziesz w odpowiednich wątkach na forum....

Chyba ze to jest jakiś inny pręt.. Nie ten podpierający lędźwie  w fotelu kierowcy o którym pisałem wyżej...

Posted

Kiedyś to spawałem, rozebrałem cały fotel, zaspawałem i złożyłem, zeszło sie pół dnia. Po jakimś roku trafiła mi się druga taka wymiana i kupiłem cały fotel na szrocie za 150zł. Jedna i druga opcja wyszła 200zł :) 

Posted

to żeś zaoszczędził sam pręt 30 zł na forum czasami sprzedają na szrocie za tyle samo kupisz

Posted

Dobrze dodałeś "czasami" ..... Przyjeżdża auto i na wieczór ma być zrobione, nie ma czasu na grzebanie w necie.

Posted

To fakt na forum są b. rzadko ale na szrocie z rozpierdzielonych podartych foteli można bez problemu to wyjąć