kkwojciech Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 (edytowane) Witam. Czy ktoś doświadczył tego dźwieku(terkot) na 20-21 sek. filmu? Podejrzewam pompe oleju ale moze sie myle. Ogólnie dźwiek jest chwilowy i zawsze na zimnym silniku. Edytowane 16 Listopada 2017 przez kkwojciech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek.1997 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Witam, ja też mam ten sam problem, a powiedziałbym że jak postoi u mnie ze 2 dni to i dłużej zaterkocze. I też tylko na zimnym silniku. Na razie z tym jeżdżę ale też mnie to zastanawia więc chętnie poznam przyczynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k232 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 1 diagnoza - stan oleju ? 2 diagnoza - mierzyłeś ciśnienie oleju ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi