habul6 Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Witam wszystkich Pacjent : Audi A4 B6 1.9 TDI 130KM Mam problem z w/w autem, a mianowicie brak mocy ( auto robi się mułowate) i szarpanie silnika przy zmianie biegów, spadające obroty silnika na każdym biegu, oraz zgaśnięcie silnika na jałowym biegu. VAG wykazał błąd nr 17965 ( układ kontroli ciśnienia doładowania - dodatnia odchyłka ) Wymieniłem kilka miesięcy elektrozawór N75, wszystkie wężyki przy turbosprężarce, ale problem nie ustąpił. Miał ktoś może podobny problem? sam nie wiem za co się zabrać aby zlokalizować przyczynę.
kamil-vag Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Logi 003+008+011 Prawdopodobnie przycina Ci się zmienna geometria...
habul6 Posted February 10, 2018 Author Posted February 10, 2018 Geometria zrobiona i turbo w porządku. Problem jednak nie zniknął, objawy te same a błędów brak.. Mial ktoś podobny problem?
piotrsob1 Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Filtr paliwa kiedy wymieniany ? Posprawdzaj ciśnienie paliwa w czaszasie jazdy za pompką w zbiorniku i na tandempompie bo wygląda na to że pompki nie mają czego pompować
Recommended Posts