Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ha!! Świnka już u Pawła - człowieka legendy się leczy :) Ufam, że wszystko będzie :good: :good:

I Paweł zgodził się poprowadzić mi kabel przez bagażnik! :notworthy:

Teraz pozostaje tylko wykminić jak to ułożyć, żeby było zarówno wygodnie jak i mobilnie.. Ale o tym już podumamy na spocie jak coś - zrobimy burzę mózgów i będzie zajęcie :decayed:

Oczywiście jeśli Paweł się wyrobi.. :embarrassed: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurcze jaki tu ruch ostatnimi czasy :kox:

Opublikowano

Kurcze jaki tu ruch ostatnimi czasy :kox:

i oto chodzi,

forum spotowe musi żyć :good:

Opublikowano

Teraz pozostaje tylko wykminić jak to ułożyć, żeby było zarówno wygodnie jak i mobilnie.. Ale o tym już podumamy na spocie jak coś - zrobimy burzę mózgów i będzie zajęcie :decayed:

pod tą blachą za oparciem jest przestrzeń, którą biegną wiązki do bagażnika, i w sumie to nie trzeba zdejmować oparcia jeżeli chcesz przeciągnąć tam kable.

Przejeżdżałem dziś obok naszego parkingu i płużek tam jeździł tak więc może w niedziele będzie gdzie stanąć

Opublikowano

Właśnie wróciłem od Pawła i....... niestety to nie cewki :kwasny: tylko co innego ;( shit happened :wallbash: :wallbash: :thumbdown:

Opublikowano

a właściwie to co Ci się dzieje z autem

Opublikowano

Ogolnie w skrócie to te wiązki co ida do cewek to były przewody nadtopione i sie zwara robiła:( chyba dobrze napisałem :decayed: a reszte dopisze Paweł jak coś :naughty:

Opublikowano

UUUUU!!! Paweł mi już Świnkę zrobił!!! :good: :good:

Normalnie guru to nowe :> :> Chyba mu ołtarzyk założę :gwizdanie: i świeczki będę palił :gwizdanie:

Nie, no poważnie chłopaki - widać, że człowiek się przejmuje tym co robi i wie co robi.

Ponad to, zrobił więcej niż pewne ludki:gwizdanie: a wziął mniej... i to sporo.. :hi:

Paweł69 - poważnie szacun !! :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Kabelek też pociągnięty - tak jak mówi kwiatko. Tylko my z Maxym83 tego zaleźć nie mogliśmy i byliśmy pewni , że nie ma :kox:

Tak więc chłopaki do zobaczyska na spocie - mam nadz, że pomożecie kminić gdzie CB'ka włożyć i jak ;):good: :good:

Zlaczeq widziałem to Twoje cudo przy okazji - mają z tym chłopaki zagwozdkę.. :confused4:

Ale furka fajna :good:

Opublikowano

Tak więc chłopaki do zobaczyska na spocie - mam nadz, że pomożecie kminić gdzie CB'ka włożyć i jak ;):good: :good:

pod wsteczne lusterko :polew:

Opublikowano

Dobra kto mnie zabierze na spota w niedziele ?? :decayed::naughty:

Opublikowano

siemano wszystkim!

przez tydzien neta nie mialem, totalna masakra jakas tak moc zyc i na forum nie zagladac, tydzien minal mi jakbym nie zyl pelnia zycia :polew:

aaa i pochwale sie, kupilem kolejnego pierdziocha, tym razem fiat uno van 1,4 :kox: :kox:

ale na spot juz wpadne A4'ka, ktora cudownie ozdrowiala, mialem zawieszony termostat w pozycji otwartej i non stop 60 stopni, ale sie odwiesilo i juz jest 90:D

Zaleczeq, moge Cie podrzucic, no problemo!

Opublikowano

pod wsteczne lusterko :polew:

:polew: :polew: hahahaha!! ale... nieśmieszne :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

siemka ADI, dobrze że już wszystko OK z Audiką.:) Napiszesz mi , może być na PW jak ci się 1.8t sprawuje?? wiem ze mógłbym na spocie, ale nie pomyślałem, a teraz nei wiem czy będe bo trochę mi się rpzychorowało.

Chciałbym wiedzieć ile i pali, czy jakieś problemy konkretne ITD dasz rade??

Opublikowano
:polew: :polew:
Opublikowano

Grzesiu mam browarki dla Ciebie :):drunk:

Opublikowano

1.8t {odpukac :wallbash:} sprawuje sie dobrze:) nie narzekam, po prostu za malo zarabiam,abym moc je tankowac i jezdzic nim tyle ile bym chcial, ale jeszcze bedzie ten czas i zrobie go na +200hp :D

spalanie jego to tak dokladnie jak mam w opisie, minimum na trasie jakie udalo mi sie osiagnac to okolice 8,5/100 przy predkosci ok 90km/h, srednie w miescie w okolicach dychy, jesli go wysoko nie krece, zazwyczaj po miescie jezdze do 3-3,5 tys. obr/min, glownie zapinam 5 i sie bujam 80-90km/h. 20litrow wciaga spokojnie jak chcesz sie pobawic i mu ostro dac, agresywne zapieprzanie po miescie typu odcinka-hebel to wlasnie tyle benzyny spokojnie spali. super ogranicznikiem sa duze kola, hehe na 19' nie korci mnie aby fure palowac to i spalanie jest znosne. co do eksploatacji to poza naprawa nowej turbiny, ktora musialem zrobic w maju nic{jeszcze raz odpukac :wallbash: } sie nie dzieje, generalnie bardzo polecam, chociaz gdybym mial kupowac jeszcze raz to szukalbym a4 1,8t +lpg quatro, albo 1,9tdi 130km quatro

Opublikowano
:blink: