Opublikowano 1 Lutego 201016 l Mozemy pogadac nie na PW tylko na realu przy Grzesiu taki z Ciebie kolega tak ?? ;( nie foc**j się
Opublikowano 1 Lutego 201016 l Paweł, to ile hajsu mnie taka przyjemnosć będzie kosztowac Wypisz co Chcesz sprawdzić a Ja podam kwotę,generalnie nie skrzywdze Cie za mocno Audi musi kosztować.....przyjemność z jazdy sprawnym AUDI -BEZCENNA.
Opublikowano 1 Lutego 201016 l Mozemy pogadac nie na PW tylko na realu przy Grzesiu taki z Ciebie kolega tak ?? ;( ty nawet nie wiesz ile my pijemy :polew: wypłaty ci zabraknie
Opublikowano 1 Lutego 201016 l nie no nie foc**je sie :> bo jestem hardcorem :gwizdanie: Dobra nie rob z siebie alkoholika:) :decayed: No Paweł mowił ze 3 piwa wypiłes w sobote i zaniemogłeś :D
Opublikowano 1 Lutego 201016 l Mozemy pogadac nie na PW tylko na realu przy Grzesiu taki z Ciebie kolega tak ?? ;( nie foc**j się Dobra wystarczy bo nam się Michaś obrazi [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 19:50_________________________________________________ Dobra nie rob z siebie alkoholika:) :decayed: No Paweł mowił ze 3 piwa wypiłes w sobote i zaniemogłeś :D NIE prawda
Opublikowano 1 Lutego 201016 l ty nawet nie wiesz ile my pijemy :polew: wypłaty ci zabraknie I zabraknie na naprawe AUDI
Opublikowano 1 Lutego 201016 l Naprawe AUDI kochany tatu$ sponsoruje Taki to pożyje :gwizdanie: Dobra Ja spadam , mam jeszcze coś do załatwienia w technicznym Zajrze jeszcze
Opublikowano 1 Lutego 201016 l tak na serio Michał jak chcesz iść z nami na piwo ,to szykuj jakieś 500
Opublikowano 1 Lutego 201016 l tak na serio Michał jak chcesz iść z nami na piwo ,to szykuj jakieś 500 Myślę że wystarczy 499 pln. damu Mu promocję [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 19:58_________________________________________________ Na piwo ?? A nie lepiej flaszke nie 3ba bedzie tyle do kibla latac Ja nie piję wódki... Prawda Grześ Znowu Ktoś nam zdjęcia zrobi
Opublikowano 1 Lutego 201016 l Dzięki Paweł wiedziałem że można na Ciebie liczyć [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 19:59_________________________________________________Jak to wódki nie pijesz ?? jak tak można :tongue4:
Opublikowano 1 Lutego 201016 l Dobra Ja spadam , mam jeszcze coś do załatwienia w technicznym Zajrze jeszcze
Opublikowano 1 Lutego 201016 l Dziś u Palmy mnie poinformowano, że nie ma w kraju uszczelek do chłodnic oleju w AJM-ie w Olsztynie w ostatnich dniach sprzedano 40 kompletów ... mrozy to nic dobrego :gwizdanie: