Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uff bo wczoraj jakis łysy kark w bmw 520 mnie podpuscił :decayed: to musiałem troche przygazowac :polew: i se pozniej przypomniałem ze jest tam gdzies fotoradar :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 465,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html :hi:

Opublikowano

Patrzcie mamy wpis samego PREZESA :good::decayed:

Opublikowano

(z gory sorry za wulgaryzmy, ale po prostu jestem wkurwiony!!)

ja pier**le k**wa mac!!

jak ja nie nawidze tych szmaciarzy w niebieskich mundurach, aaaaaawqwwwwwwwwrrrrr k**wa!!

dzis rano pojechalem zaplacic ostatnia czesc moich zaleglych mandatow, bylem przekonany ze bedzie tego 500pln,a do zaplaty przyszlo 700pln, bo jakis mandat ze stycznia doszedl, f*ck :wallbash: ale nic to, zaplacilem

skonczylem robote i chcialem skoczyc z dziewczyna i psem nad jezioro na spacerek, zapakowalismy sie do tico i na koncu jarockiej przt teczowym lesie kia ceed mnie haltuje, ok zatrzymalem sie, podbija do mnie jakis mlody policjant, grzeczny i uprzejmy, mowi ze kontrola trzezwosci, prosi o dokumenty, daje alkomat, oczywiscie 0.00, ale ten juz sie przyjebal ze mialem dowod rejestracyjny tymczasowy, a nie staly,a juz termin tymczasowego minal i dlaczego jeszcze nie odebralem twardego(powod prosty-zapierdalam caly tydzien w pracy i nie mam kiedy), to mi pener oswiadcza ze go zabiera i sie pyta lajtowo co z szyba przednia, dlaczego peknieta, to mu mowie w miare uczciwie, ze nie bede sciemnial z eprzed chwila kamien uderzyl, tylko ze juz tak z 2 tyg temu to sie stalo i czekalem na wyplate aby ja wymienic, to on na to ze fajnie ze jestem uczciwy, bo kazdy wkreca zawsze ze akurat chwile wczesniej kamien strzelal i rozbijal szyby, mysle sobie, no c**j, i tak szybe mialem wymienic, wymienie i bedzie git, poprosilem go jedynie, aby szybko wypisal potrzebne kwity i smigam dalej, na co on z opoznionym zaplonem, ze jeszcze mi 200pln mandatu wystawi za to ze mam uszkodzona szybe, no sk***ysyn j**any gnoj, jednostrzalowiec :angry: mowie ze mandatu nie przyjmuje i c**j, no to sprawa do sadu, zobaczymy co tam moze wskuram, dzwonilem do kolegi, bylego policjanta i mowi, ze za rozbita szybe mozna wstawic od 50 do 200pln. f*ck, no to podbijam do tego mendziarza o moze zlagodzenie tego mandatu to go przyjme, a on na to z bezczelnym usmiechem, ze gdybym powiedzial ze przed chwila pekla mi ta szyba to by mi dal 50zeta, ale ze sie przyznalem ze 2 tygodnie tak jezdze to mi wlepia 200!! no sk***ysyn smiec j**any, jak takiego nie zabic??!!

sorry za niewyszukane slownictwo, ale jeszcze mnie nerw trzyma!!

Opublikowano

adrianus, Ty to masz te przygody z miśkami, tylko współczuć.

Ja miałem w piątek przygodę z warszawską drogówką, ale miło ją wspominam ;)

W tunelu dziady się z suszarką rozstawili, a na CB ani słowa, patrze w ciemnościach jakiś dziad macha latarką na środku jezdni.

Myślę sobie że może jakaś kontrola trzeźwości w związku z długim weekendem, ale ten mi pokazuje że jechałem 90 na 50 i chce mi 300 i 6pkt wlepić ;(

Po paru minutach debaty jaki to ja biedny jestem i w ogóle uczciwy kierowca, dał mi jasno do zrozumienia że nie chce mu się pisać mandatu :)

Ostatecznie zostawiłem w radiowozie 50zł i szczęśliwy pojechałem dalej :)

Opublikowano

Ale TY faktycznie masz lipe z tymi psami Adrian :decayed:

Marek widziałem Cie wczoraj ok 18 przy Grzesiu na Witosa :tongue4:

Opublikowano

Adrian, przecież Tobie nawet pusty fotoradar fotkę strzeli :decayed: :decayed: :decayed:

Stary jedyna rada to: wstąp do policji, młody jesteś, wysoki, dasz sobie radę, od czasu do czasu robią nabór :good: :good: :good:

uwierz mi, zniknie problem mandatów, punktów... :naughty::good::)

Opublikowano

Adrian, przecież Tobie nawet pusty fotoradar fotkę strzeli :decayed: :decayed: :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :D :D :D :D

Opublikowano

dobrze taktus gadasz, jesli tylko bedzie jakies stanowisko na 1/16 etatu to moge byc nawet policjantem :polew:

Opublikowano

Adrian, a ty nie masz czasem tam jakiej naklejki z tyłu twojego tico typu "chwdp" czy coś w tym stylu ? :>

Opublikowano

Adrian, a ty nie masz czasem tam jakiej naklejki z tyłu twojego tico typu "chwdp" czy coś w tym stylu ? :>

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Chce Wstapić Do Policji :decayed:

Opublikowano

nie mam ale chyba sobie zrobie: " c**j w dupe policji drogowej" :evil:

:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

JUŻ nie :decayed:

Opublikowano

witam chlopaki moze ktos cos wie o tym aucie:

http://otomoto.pl/audi-a4-quattro-C13052504.html

chcialbym kupic i nie wiem czy jest ok :mysli:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 20:58_________________________________________________albo moze by ktos mogl sprawdzic na dniach, pilne bo lece do polski we wtorek i nie wiem czy wracac samolotem czy kupic i autem

Opublikowano

Akurat miałem nieprzyjemność jechać samochodem ;) Moje B4 dzielnie zniosło starcie z wodą. Ruszyłem spod Reala i zanim dojechałem do skrzyżowania z Tuwima, już nic nie było widać, sygnalizacja padła, wjechałem w Tuwim praktycznie na ślepo, ale musiałem się poddać na przystanku po prawej. Po 5 minutach ruszyłem, lecz zdołałem dojechać do pierwszych świateł. Skręciłem po omacku w prawo, później okazało się że przeciąłem pas zieleni i jakoś dotarłem na parking przy serwisie ogumienia :polew:

Przy następnych światłach na Tuwima przejechałem przez kałużę w środku której był zatopiony piękny nowy Accord. Dalej trzeba było kontynuować jazdę po chodniku. Warszawska przy pętli kortowskiej - też po chodniku. Wszędzie unieruchomione przez wodę samochody. Skrzyżowanie Wojska Polskiego z Jagiellońską - wielka kałuża. Przy szpitalu MSWiA kaaaałuża, wszyscy stoją, stare B4 dalej jedzie, aż ludzie mi zdjęcia cykali :mysli::naughty:

A miałem dziś wziąć V8 z klimą, to bym popłynął jak inni :wallbash:

Się rozpisałem jak Adrian :D

Opublikowano

hahaha:p sie rozpisal jak adrian, nowe powiedzenie :polew:

ja godzine temu wracalem z uczelni,z artyleryjskiej, na armii krajowej na luku mega potok, wszyscy chodnikiem, a ja sobie mysle, co tico nie da rady:D troche za szybko wjechalem, zrobilem fontanne, tico zgaslo, odpalilem po chwili i pyr pyr pyr jak czolgiem przejechalem:D ci co jechali chodnikiem filmiki telefonami mi krecili :decayed:

albo grubo albo wcale :D

ale zaraz wsiadam do audi, musze tak sobie droge obrac, zeby przez kaluze nie jechac,bo pod kraweznik to ni chu chu nie podjade :kox:

buszek, a co do tego a4 to ja bynajmniej nie mam bladego pojecia co i jak, na plus quattro i dobra cena

Opublikowano

OO k**wa ja jechałem dzis za ta audiola biała :decayed:

Opublikowano

buszek

cena dobra, plus 4x4, chyba wiem gdzie stoi jutro dokonam oględzin i w niedzielę dam znać