Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marek, coś takiego masz na myśli :>

InJGJ.jpg

tak jest, wszyscy poszukiwani :decayed: :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 467,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Marek, coś takiego masz na myśli :>

InJGJ.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: dobre

A i Marku jestem za :)

Opublikowano

może zrobimy w pierwszym poście taką galerię, coś w stylu: olsztyńskie twarze forum A4 :mysli:

co Wy na to? :wink4:

:mysli: :gwizdanie: :kox::cool1::good:

ja bym na waszym miejscu sie zastanowil :decayed: za dlugo bedzie sie wgrywac strona, albo wyskakiwac napis ERROR :polew::decayed:

Opublikowano

Nie bedzie Erroru bo juz Marek powiedzial ze z mojej faciaty rezygnujemy :polew: :polew:

Opublikowano

Nie bedzie Erroru bo juz Marek powiedzial ze z mojej faciaty rezygnujemy :polew: :polew:

:polew:

Opublikowano

Widzicie jak ja dla was sie poswiecam :decayed::lol1: :lol1: :lol1:[br]Dopisany: 19 Październik 2010, 11:13_________________________________________________dopiero niecały rok sie tu udzielam a juz jakie poswiecenie :):polew:

Opublikowano

Widzicie jak ja dla was sie poswiecam :decayed::lol1: :lol1: :lol1:[br]Dopisany: 19 Październik 2010, 11:13_________________________________________________dopiero niecały rok sie tu udzielam a juz jakie poswiecenie :):polew:

zatem będziesz w galerii na pierwszym miejscu :good::decayed:

Opublikowano

Marek - pomysł git :good:.

Skrzypek już moją fotkę wrzucił :notworthy: teraz reszta!

Opublikowano

no, ale to trzeba jakas pro model session zrobic :wink4:

Opublikowano

Co za klurwa pechowy dzien ja pier**le :kwasny: nie dosc ze musiałem jechac na pogrzeb do Iławy to jak wracałem za samborowem jakis debil najebany lezał na ulicy mało co na niego nie wjechałem pozniej k**wa jakies sarny stały j**ane suki na drodze to musiałem ostro hamowac :wallbash:

Myslałem ze to juz koniec j**anego dnia ale otoz nie to nie był koniec skonczył sie tak

OsSiA.jpg

Opublikowano

Co za klurwa pechowy dzien ja pier***e :kwasny: nie dosc ze musiałem jechac na pogrzeb do Iławy to jak wracałem za samborowem jakis debil najebany lezał na ulicy mało co na niego nie wjechałem pozniej ku***a jakies sarny stały j**ane suki na drodze to musiałem ostro hamowac :wallbash:

Myslałem ze to juz koniec j**anego dnia ale otoz nie to nie był koniec skonczył sie tak

OsSiA.jpg

coś ty tam znowu nawiwijał :chytry:

Opublikowano

:kwasny:

opowiadaj co sie stalo :pociesz:

Opublikowano

Olej gdzies wy***ał bo jade na 3ce miałem 4 tys obrotow nagle oboty spały do 2 i kontolka ze olej na min całe szczescie ze akurat miałem stacje benzynowa obok to podepchałem kawałek :confused4: sciane grodziowa zajebało olejem ale co sie stało to ch***j wie :kox:

Fura juz jest na placu u Pawła :) na szczescie lawete miałem za darmo :naughty::decayed:

Opublikowano

Ja tez sie pojawiam w tym tygodniu u Pawla, na wymiane rozrzadu :)

Jak sie spisze to tez bede go odwiedzal w razie potrzeby :)

Opublikowano

Olej gdzies wy***ał bo jade na 3ce miałem 4 tys obrotow nagle oboty spały do 2 i kontolka ze olej na min całe szczescie ze akurat miałem stacje benzynowa obok to podepchałem kawałek :confused4: sciane grodziowa zajebało olejem ale co sie stało to ch***j wie :kox:

Fura juz jest na placu u Pawła :) na szczescie lawete miałem za darmo :naughty::decayed:

:hi:michał powiedz tacie niech go sprzeda co i raz jakies problemy macie z nim albo może to tylko ty masz pecha i tobie sie psuje jak nim jezdzisz

Opublikowano

bedzie swap na 2.7 bit :tongue4: Narazie to cały uj włozylismy w niego kasy jedynie to cewki, swiece, lambda i zawor :naughty::decayed:[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 15:35_________________________________________________Wiesz problem jak problem :) w kazdym aucie cos sie popsuje czy cos trzeba wymienic :) tylko ja pisze o tym na forum, a nie ktorzy nie napisza nic :> mogłbym to przemilczec i mowic ze fura smiga jak ta lala co nie :) Jak Pawełek ogarnie to tez bedzie smigac jak nowka :naughty::decayed:

Opublikowano

bedzie swap na 2.7 bit :tongue4: Narazie to cały uj włozylismy w niego kasy jedynie to cewki, swiece, lambda i zawor :naughty::decayed:[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 15:35_________________________________________________Wiesz problem jak problem :) w kazdym aucie cos sie popsuje czy cos trzeba wymienic :) tylko ja pisze o tym na forum, a nie ktorzy nie napisza nic :> mogłbym to przemilczec i mowic ze fura smiga jak ta lala co nie :) Jak Pawełek ogarnie to tez bedzie smigac jak nowka :naughty::decayed:

Widziałem dzisiaj u Pawła na placu jakąś czarną wiecznie psującą się padake B6 :wink4: :wink4:

Załek, kiedy będziesz wiedział co się wys...ało? w końcu Ci ojciec zabierze samochód jak będziesz go tak psuł ;)

Opublikowano

jutro chyba bede wiedział co i jak :) Tak sie sjkłada ze ja prawie nim nie jezdze od czasu do czasu spot :decayed: a tak to wogole nia nie jezdze :naughty: a ze akurat musiałem na pogrzeb jechac to wiesz inna historia :confused4:

Co nei zmienia faktu ze troche szkoda autka :( myslałem ze wpadne na spota teraz w niedziele a tu ch u joza :disgust::smutas:

Opublikowano

no, ale teraz to na spokojnie Cie objade :decayed:

telefonu nie odbierasz, kurde, nie wiedzialem ze dorobiles sie sekretarki;p

fura sie nie przejmuj, Pawel ogarnie temat i bedzie git, szczescie ze tego pijaka nie rozjechales, o ktorym napisales, bo wtedy to bys mial zmartwienie. a jesli dalej bedziesz myslal, co sie w audi zesralo, to przypomnij sobie temat naprawy hebli w tico i juz wtedy kazda awaria to lajcik sprajcik, slodkie buleczki :polew:

a maxym83 nie dygaj, Pawel ogarnie wszystko :good:

Opublikowano

a maxym83 nie dygaj, Pawel ogarnie wszystko :good:

Wiem wiem, wyglada na porządnego gościa :) mysle ze tez bedzie moim nadrzednym mechanikiem :)

Co prawda wolalbym odwiedzac go jak najrzadziej jesli chodzi o awarie :)