Maxym83 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 cholera zebym ja przejechał 500 km na 20 litrach to bym nie wiem co musiał robic zapiac 5ke i jechac 70-80 i jeszcze wyajc cewke zeby jechał na 3 garach :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 18:21_________________________________________________dieslem tez by chyba było ciezko co na 20 litrach zrobic 500 km ?? :gwizdanie: ja dzisiaj zalałem za 100 pojechałem do Warszawy a rezerwa mi sie w Olsztynku zapaliła więc 500 możliwe wcale nie jechałem wolno, 2,5godz z przerwa na kanapke i cole A przed naprawieniem hamulców rezerwe miałem już przed Nidzicą ;P ---------- A są jeszcze jakieś wolne miejsca na Kaletke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 tylko jeszcze napisz ile w tym na lawecie się przejechałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 hehe, wyczuwam nutkę zazdrości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 nie, no przecież nie piszę że Ci nie wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 nie, no przecież nie piszę że Ci nie wierzę Quattro zdemontujesz, zamontujesz mniejsze turbo, mniejsze wtryski, mniejsza pompe, zrobisz chipa i bedzie Ci tyle samo kopcił Mniejsza o to Sa jeszcze miejsca na Kaletke? bo chce sie dopisac, lepiej późno niż wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 nie wierze ze diesel przejedzie do wawy i z powrotem za 100pln, ni uja. 4litry na 100km, no fuckin way, chyba zeby sie wbic za tira, ktory jedzie non stop jednostajnie 80km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 nie wierze ze diesel przejedzie do wawy i z powrotem za 100pln, ni uja. 4litry na 100km, no fuckin way, chyba zeby sie wbic za tira, ktory jedzie non stop jednostajnie 80km/h skąd wziales 4litry? do wawy jest ok 420km, wychodzi prawie 5l/100km, mój pali dokładnie tyle ile mu zaleje skończmy już tą debatę o spalaniu niech każdemu pali jak najmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 nie ma co konczyc, bo po prostu to jest nie wykonalne! albo ok, mi 1,8t pali przy pelnej piz*zie 7 litrow pb95 na 100km w trasie, 3-4 bieg, obroty na czerwonym polu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 no dobra, przyznaje sie, pali mi 15 na 100 http://www.autocentrum.pl/dane-techniczne/audi/a4/b5-sedan-1.9-tdi-90km.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Jebac spalanie auto ma za***rdalac lekko dłubniete 1.8T i 3.0 TDI nie ma czego szukac a co do kaletki to dzwon do fioletowego on prawde Ci powie btw nie to zeby atakował dieslowcow ale czasemmam wrazenie ze niektorrzy to jezdza za darmo albo im jeszcze panstwo dopłaca Kiedys pamietam przeczytałem na tym forum gdzies ze np AVF robi BEX-a :polew: albo ze komus 3.0TDI pali w miescie 7-8 zatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Jazda jazdą, ale trza powoli rower wyciągać, kto jakim śmiga ??? ja takim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 ja takim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Śmieszne rzeczy z tym spalaniem opowiadacie. Jak ktoś chce mieć auto, które wcale nie pali to niech się przeżuci na MELEKSA. Czy pali 5, czy 7 czy 9 to i tak "zaoszczędzonych" pieniędzy nie odkładasz więc nie ma co pitolić o tym spalaniu. Na marginesie: moje następne autko będzie napędzane PB!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Na marginesie: moje następne autko będzie napędzane PB!!! :good: :good: :good: juz Cie lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 czyli paliwa brak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 a ja i tak wiem, na jakim paliwie bedziesz Kwiatko jezdzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 V-Power Racing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 na pewno na tym w zbiorniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi