Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: wstałem :naughty: trzeba sie ogarnac bo wieczorem powtorka z rozrywki :naughty:

weege_party_hard_by_f39f.gif

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 458,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

znowu w niedziele bedzie cie łeb nap...ł :polew: :polew:

a o 19.00 kwalifikacje F1 :good:

Opublikowano

he a nas dzis policja busem zatrzymała.i dmuchanko :gwizdanie: kolega kierowca 0.15 :shocked: i prawko poszło :embarrassed:

:no:

Opublikowano

he a nas dzis policja busem zatrzymała.i dmuchanko :gwizdanie: kolega kierowca 0.15 :shocked: i prawko poszło :embarrassed:

z wożącymi ludzi nie pierdzielą się :evil:

Opublikowano

a dawka dopuszczalna nie jest 0,2 ?? :)[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 19:02_________________________________________________

znowu w niedziele bedzie cie łeb nap...ł :polew: :polew:

trudno sie mowi takie uroki imprezowania :naughty: :gwizdanie: POKER FACE I DO PRZODU :lol1: :lol1: :lol1:

Opublikowano

Taktuś

Chciałem ci bardzo podziękować za plakietki z kaletki chociaż nie było mi pisane spędzać czas w zacnym gronie ( i w tym momencie sam się zdzielę w głowę :punish::bicz: ) Patrycja bardzo zadowolona i dziękuje bardzo :evil::hi:

Aha dostałem je dzisiaj dopiero :>

Opublikowano

załeczeq -dawka sie zgadza , norma to 0,2 w wydychanym powietrzu ,wiec kolega czaji miał 1,3 -gdyz wskazania alkomatu panów policjantów mnozymy razy 2 bo im pokazuje w mg/ a pomiar jest w promilach ,a do Czaji , niekoniecznie musi kolega stracic prawko -wyrok w zawiasach , pokrycie kosztów sadowych wpłata zasądzonej kary przez sąd na fundusz na rzecz walki z pijanymi kierowcami ( zazwyczaj około 5.000 zł zasadza) i prawko do szuflady wydz.komunikacji na rok na przykład --tak miał mój koles z roboty a wydmuchał 0,35 pozdro :naughty:

Opublikowano

ŁOO k**wa :confused4:

Tak czy siak koszula wyprasowana jagiełlo w portfelu :) no to czas na miasto :tongue4: prosze sie jutro ze mnie nie smiac :naughty: jak bede cos pisał na kacu :kox:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 21:34_________________________________________________

Taktuś

Chciałem ci bardzo podziękować za plakietki z kaletki chociaż nie było mi pisane spędzać czas w zacnym gronie ( i w tym momencie sam się zdzielę w głowę :punish::bicz: ) Patrycja bardzo zadowolona i dziękuje bardzo :evil::hi:

Aha dostałem je dzisiaj dopiero :>

:bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz3: :bicz3: :bicz3:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 21:35_________________________________________________ :hi: Dzien dobry :decayed::naughty: lecimy nie spimy jest after party i jest grubo :gwizdanie:

Opublikowano

yO!

zaleq miszcz melanzu :good:

a ja do sql jakis dziwny egz zaliczac :blink:

Opublikowano
:hi: o ja pierdziu umieram :sick3:
Opublikowano

:audi:

:good: :good: :good::notworthy: :notworthy: :notworthy: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

KOLEJNY WSPANIAŁY WYŚCIG!!!!!!!!!

Opublikowano

no mnie tez dziś pod Manchatanem trzymali :cool1: teraz często bywam weekendami w Olsztynie ale nie widuje żadnych Kolegów z forumowymi ramkami :confused4:

Opublikowano

kwatuszku jaki wyscig?

:mysli:

Opublikowano

ale nudy, nic sie na miescie nie dzieje, auto nawoskowalem, chromy wypolerowalem co by sie polansowac po miescie, a tu pusto, zadnych blachar nic :(

:polew:

Opublikowano

Bo olsztyn to specyficzne miasto tylko piatek i w sobote sie cos dzieje :decayed:

Opublikowano

nawet fury zadne nie smigaly co by je pozaczepiac :thumbdown:

takze bylem najszybszy :kox:

Opublikowano

Kochani ankieta zobowiązuje, a zatem spoty letnie robimy co 2 tygodnie w środy pod Uranią o godz. 20 - najbliższy spot 22 czerwca

SPOT PIWNY:

Mnie w sobotę 2 lipca nie będzie - na 100%,

ale jak wcześniej wspominałem pasuje mi najbliższa sobota 18 czerwca - jeżeli chcecie to robimy w tę sobotę.

Napiszcie dziś tak albo nie :wink4:

Jak coś to grzejemy w sobotę :good::decayed:

Opublikowano

a mowa nie była o 1szym lipca czyli piatku ??:)

Opublikowano

a mowa nie była o 1szym lipca czyli piatku ??:)

:decayed:ale z kim mowa? ja nic nie wiem :no:

Opublikowano

zapomniałem ze Cie ostatnio na spocie nie było :decayed: bo tak gadalismy om 1szym lipca o piatku :) ale to wlasnie musimy sie dogadac czy teraz 18 w sobote czy 1 czy 2 lipca :kox: