Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niom zycie to nie-je-bajka

lece na kabaret w tv pazury narx :decayed:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 458,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

elosci :P Grzesiu napisałem ze chce 2 szt :D:decayed::naughty:

Opublikowano

elosci :P Grzesiu napisałem ze chce 2 szt :D:decayed::naughty:

czyli rozumiem ze jeden dla mnie? :kox:

Opublikowano

tak :nose:

Opublikowano

tak :nose:

:good: a kiedy jakiś spot :drinks:

Opublikowano

za tydzien ??:D

Opublikowano

pomyśle i napisze po niedzieli...

Opublikowano

:friends: ok :)

Opublikowano

Chłopaki wodza nam na forum nie trzeba, eSPe sobie radzi a my go wspieramy :good:

Opublikowano

Chłopaki wodza nam na forum nie trzeba, eSPe sobie radzi a my go wspieramy :good:

:good:

Opublikowano

Załek misiu pysiu rysiu kolorowy, ja tez chce kubasa, zapisz mnie :naughty:[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:44_________________________________________________haha, opis tikacza zawodowy, szkoda ze moj nie mial peruwianskiej kozy

Opublikowano

ok za art 244 k.k. jazda bez prawa jazdy bo mu sąd zabrał wczesniej i ma wyroczek 11 miechów ale jeszcze sie u mnie zastanawiają czy przypadkiem w jego sprawie nie zachodzi recydywa wiec moze ode mnie poleciec na kamińsk lub dubliny-wazne ze chłopaki z forum kormoran nie maja wodza na najblizszy czas :confused4:

Jest jeszcze paragraf za udostepnianie informacji nie jawnych sprawy.To co robisz można podciągnąć pod paragraf kodeksu karnego.

Więc zastanów się co i komu pucujesz,żebys roboty za to nie stracił.

Co do wodza to na kormoranie to w miejsce każdej uciętej głowy wyrastają 2 nastepne.

Pozdrawiam i opamiętania życzę

Opublikowano

Halo halo. Co wodza nie ma?

A ja to co? :decayed: :decayed: :decayed:

Czegoś Wam Pany brakuje? :decayed: :decayed: :decayed:

Karawana jedzie dalej. Co do gadżetów to wyprzedzamy A4. Kubany już były lecimy teraz z polarami. hahaha :kox: :kox: :kox:

Co do udostępniania info to rzeczywiście z takimi rzeczami nie lepiej to robić na spocie wśród "swoich" a nie na forum publicznym???? :confused4:

Opublikowano

Załek misiu pysiu rysiu kolorowy, ja tez chce kubasa, zapisz mnie :naughty:[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:44_________________________________________________haha, opis tikacza zawodowy, szkoda ze moj nie mial peruwianskiej kozy

dopisałem Cie :) do kubeczka :decayed:[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 15:49_________________________________________________

Karawana jedzie dalej. Co do gadżetów to wyprzedzamy A4. Kubany już były lecimy teraz z polarami. hahaha :kox: :kox: :kox:

Co do udostępniania info to rzeczywiście z takimi rzeczami nie lepiej to robić na spocie wśród "swoich" a nie na forum publicznym???? :confused4:

No tak chyba za bardzo to nie wyprzedzacie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=113.0 :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

co do syt "wodza" jak to ktoś napisał :) Nie ma co sie spinać stało się jak stało przecież ktoś obcy wchodząc tu nawet nie wie o kim gadamy bo nie było wymienione imie ani nick bo nawet ta osoba nie jest tu chyba zarejestrowana :)

Takze luzowac posladki :)

Opublikowano

do superus-r-a, kolego informacja niejawna dotyczy zdaje mi sie danych osobowych a tych nie podałem do wiedzy publicznej ,tylko art k.k i czas kary ,weż kodeks i poczytaj -informacja dostepna dla kazdego ,acha i gdyby sie zdarzyło to twojemu koledze lub komuś z rodziny to nie licz na mnie -też tak napisze ci -Informacja niejawna,pozdrawiam i opamiętania takze zycze :good:

Opublikowano

no ja właśnie to samo chciałem przekazać :) ze nie ma żadnych danych osobowych :) a tak przynajmniej wiem co sie stało i tyle :confused4:

Jestem Ciekaw jak byśmy przyjeżdżali na spoty raz , drugi, trzeci i w końcu któryś z nas by sie zapytał dlaczego nie ma tego i tego jak zawsze był ?? i czy ktos z Was wiedzących by od razu powiedział co i jak :gwizdanie: i czy nie byłoby patrzenie na siebie na wzajem i uciekanie od odp :)

Opublikowano

No tak chyba za bardzo to nie wyprzedzacie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=113.0 :decayed

Weź ilość userów tego i tego klubu i podziel przez ilość rodzajów gadżetów zrealizowanych przez klub a otrzymasz odpowiedź.

:decayed: :decayed: :decayed:

Jestem Ciekaw jak byśmy przyjeżdżali na spoty raz , drugi, trzeci i w końcu któryś z nas by sie zapytał dlaczego nie ma

To jak napisałem. Dostalibyście info. A tak - po co na forum pisać.

Co do informacji jawne niejawne nie wnikam. Ja mam porty luźno Pany :drinks: :drinks: :drinks:

Co do wodza Kormorana to jest jeszcze Ojciec Prałat (ja) i Matka przełożona (Żana) więc spoko loko.

Opublikowano

Ja tam tez mam luzne porty :nose::decayed:

Opublikowano

no ja właśnie to samo chciałem przekazać :) ze nie ma żadnych danych osobowych :) a tak przynajmniej wiem co sie stało i tyle :confused4:

Jestem Ciekaw jak byśmy przyjeżdżali na spoty raz , drugi, trzeci i w końcu któryś z nas by sie zapytał dlaczego nie ma tego i tego jak zawsze był ?? i czy ktoś z Was wiedzących by od razu powiedział co i jak :gwizdanie: i czy nie byłoby patrzenie na siebie na wzajem i uciekanie od odp :)

Na spocie można rozmawiać o wszystkim.Po prostu nie wiem kto upoważnił kogokolwiek do przedstawiania kartoteki wodza na forum? I czemu mają służyć informacje o miejscu jego osadzenia? Mamy go odbić? :)

Można to było robić przez PW i tyle.Jako brat wodza uważam ,że najlepiej usunąć posty żeby nikt nie miał przez to kiedyś kłopotów.Uważam że wpis Arko był nie fortunny i tyle.Mylić się jest rzeczą ludzką.Pozdrawiam.Bez uraz.