Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eeeh, ja to dopiero mam problemy, wyzale sie, a co, przeciez jestescie jak rodzina :decayed:

poklocilem sie z dziewczyna, troche powaznie ;( troche szkoda, ale 4-pak na wieczor mi chyba jakos pozwoli przetrwac :kox:

ha! a jutro smigam na offroad na wzgorza dylewskie, quady, landrover, moze byc fajowo :decayed:

PieS. Załek senkju weri muczli:)

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 458,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

poklocilem sie z dziewczyna, troche powaznie ;( troche szkoda, ale 4-pak na wieczor mi chyba jakos pozwoli przetrwac :kox:

ja tez :D tzn pokłóciłem się z Audiczką :decayed: :decayed: i wredota z nerwów spaliła żarówkę światła z tyłu :D i mam teraz choinke na fisie :polew: :polew: :polew: :polew:

to taki .żarcik sceniczny był :cool1: :cool1: :cool1:

btw Ardiano Santo Morales nie przejmuj sie :pociesz::friends: a nie mowiłem tyle razy ze baby to ch uje :decayed: :decayed: :decayed:

masz tu przykład zobacz sam

kuj.jpg

Opublikowano

niezły c**j z tej d*py :polew:

Opublikowano

No tak chyba za bardzo to nie wyprzedzacie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=113.0 :decayed

Weź ilość userów tego i tego klubu i podziel przez ilość rodzajów gadżetów zrealizowanych przez klub a otrzymasz odpowiedź.

:decayed: :decayed: :decayed:

Jestem Ciekaw jak byśmy przyjeżdżali na spoty raz , drugi, trzeci i w końcu któryś z nas by sie zapytał dlaczego nie ma

To jak napisałem. Dostalibyście info. A tak - po co na forum pisać.

Co do informacji jawne niejawne nie wnikam. Ja mam porty luźno Pany :drinks: :drinks: :drinks:

Co do wodza Kormorana to jest jeszcze Ojciec Prałat (ja) i Matka przełożona (Żana) więc spoko loko.

A ja to niby kto????Zapomniałeś o mnie???!!!! Zabiję!!!!

Opublikowano

A ja to niby kto????Zapomniałeś o mnie???!!!! Zabiję!!!!

Uderz w stół a odezwą się nożyce. :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

teksty poprawiłem na zyczenie brata ,obiecuje nie wpisywac zadnych info na temat kogokolwiek,jesli by kto myślał iż zrobiłem to po złości to informuje iz było to podyktowane troską o kolegów z bratniego forum sry all,od dziś bede tylko obserwował forum aby nie urazic nikogo swoimi tekstami pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Doba temat widzę zakończony :polew::decayed: zatem możemy dalej nawijać o d*pie Maryny :decayed::tongue4:

Opublikowano

teksty poprawiłem na zyczenie brata ,obiecuje nie wpisywac zadnych info na temat kogokolwiek,jesli by kto myślał iż zrobiłem to po złości to informuje iz było to podyktowane troską o kolegów z bratniego forum sry all,od dziś bede tylko obserwował forum aby nie urazic nikogo swoimi tekstami pozdrawiam :hi:

:polew:

Opublikowano

no Arko, nie badz taki obserwator oblatywacz, powiedz cos:D

btw, aaale mnie plecy bola, troche sie wyzylem, nie obylo sie bez gleby, krecilem baczki, quad sie przewrocil, na szczescie mnie nie przygniotl, ale polamalem oslonke plastikowa blotnika, stowka w plecy, ale warto bylo :wink4:

Opublikowano

informuje iz było to podyktowane troską o kolegów z bratniego forum

W przyszłym roku trzeba będzie opłacić serwer więc będzie okazja do wykazania się troską :>

Pozdrawiam.

Opublikowano

dobra laski skończyć pitolenie.

Nie było tematu. Wyszło niefortunnie i tyle. Nikt tu do nikogo mam nadzieję że nie czuje urazy i wiecewersja nikt mam nadzieję że nie czuje do nikogo żalu. Arko w porzo gość i widocznie się wymksło.

Chłopaki (i dziewczaki). Pomimo że wy tak średnio się z Kormoranem utożsamiacie (nad czym niezmiernie ubolewam) a bardziej z A4K to i tak niezmienia to faktu że spotykamy się razem na spotach, razem jesteśmy z tego samego regionu, wszyscy mamy OOOO na maskach (przeważnie) to miło mi poinformować Was że kto chętny to zbieramy zapisy na polarki klubowe. Jakby ktoś reflektował to zapraszam.

Opublikowano

I co słychać kolegi wy moje ? :kox:

Co Wy tam na Kormoranie wyrabiacie, że Was ubywa ? :decayed::wink4: :wink4:

///////////////////////////////////

U mnie czasu wciąż nie za dużo !

Bardzo postaram się być na spocie 13 listopada :a4fan: :a4fan: :a4fan:

Opublikowano

I co słychać kolegi wy moje ? :kox:

Co Wy tam na Kormoranie wyrabiacie, że Was ubywa ? :decayed::wink4: :wink4:

///////////////////////////////////

U mnie czasu wciąż nie za dużo !

Bardzo postaram się być na spocie 13 listopada :a4fan: :a4fan: :a4fan:

Siemka Fioletowy :decayed:

tak sobie pomyślałem ze skoro jezdzisz do Elbląga na ten kurs szydełkowania :kox: :kox: to moze bys nam wydziergał szaliczki a4 klub :D bo to wiesz zaraz zima :( ja juz pierwsze skrobanie samochodu zaliczyłem :gwizdanie: takze miłoby było z Twojej strony jak bys tam cos wydziergał :lol1:

Opublikowano

Najlepszego czaja77 :kwiatek:

Opublikowano

Grzesiek życzę Tobie 100 lat w szczęściu i dobrobycie :decayed::drunk::kwiatek::banan3:

Opublikowano

100 lat :decayed: to co pijemy w sobote ?? :kox::naughty:

Opublikowano

Dziękuje wam wszystkim... :naughty:

Opublikowano

z okazji Twoich urodzin 69 -tych najlepszego aby Ci się dobrze działo w dzień leżało w nocy stało :drinks:

Opublikowano

:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

STO LAT, STO LAT

:oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

Najlepszego Grzechu ! :kox: