Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z najmocniejszych to tico na gaz:)

a ogolnie to dawno w ol. nie widzialem jakiejs fury ktora robilaby na mnie wrazenie:/

np. we wczorajszym Motorze opisane jest infinity fx s50 premium, taki szal niby, kosztuje 340tysi, widzialem godzine temu na sikoraka i bez zadnego entuzjazmu

glowa mi sie mimowolnie obraca jak widze jakies uzywane samochody fajnie porobione, jakims ladnym kolkiem, albo innymi ciekawymi detalami.

zestarzalem sie juz:/ ;p

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 458,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja czesto widuje RS6C6 na starowce :decayed: od MTM podobno 750 kuca

---------- Post dopisany at 07:29 ---------- Poprzedni post napisany at 07:26 ----------

Wczoraj widziałem jak Danar upalał troche Corka R36 :naughty: k**wa jak przelatywał obok rpzystanku na odcieciu to lizaki dzieciom z buzi wypadały z wrazenia :jerk::jerk::jerk:

Opublikowano

Myślałem żeby wyprać środek w swoiej furce i przypomniało mi się, że ktoś miał taki odkurzacz piorący tylko nie pamiętam kto ...

Przyzna się ktoś ? ;)

Opublikowano

w BMW nie działa on :decayed::decayed:

Opublikowano

teraz wszyscy będą kupować bm-ki ;)

Hymn bmw - YouTube

zaleczeq już się ustawił pierwszy w kolejce ;)

Opublikowano

yo!

espe, ja odpadam

zbyszek masz bmw? pochwal sie cos wiecej, a odkurzaczami to ja kiedys handlowalem, ale sam go sobie nie kupilem XD

kiedys maksym cos mowil ze ma jakis pioracy

Opublikowano

Nigdy w zyciu BMW :decayed: szybciej piekło zamraznie niz bede jezdził BMW :naughty:

Ostatnio gadałem włąsnie z typem bo ma 535D mowi ze to taki smietnik jakiego swiat nie widział :decayed: wiecej stoi w serwisie niz jezdzi:grin: i mowił własnie ze 2.0TDI Audi/VW to pikus w porownaniu do 35d albo 40d :grin::grin:

A na temat M5 e60 to mowi ze mozna prace inz pisac jaki to jest bubel :grin::grin:

Opublikowano

mam e36 ale nic specjalnego.

W tym wszystkim tyle fajnego że jest szyber i naped na tył, co bedzie można zima sie pobawić. A i jeszcze 1 zaleta to to że stary paździeż to się nie martwie, że dzwi mi pod sklepem porysują itp. ;) Po za tym to kiszka.

Zastanawiałem sie wcześniej nad bmw w xdrivie ale teraz wiem, że za chiny tego nie kupie. Zostaję jednak dalej przy moim wyborze: b7 w q (marzy mi się z silniczkiem bau, ale to zostanie raczej tylko życzonkiem bo tylko jedną taką widziałem na allegro).

Opublikowano

no 2.5 TDI mało jest w b7 :kwasny: a ja sobie wczoraj DV wymieniłem :naughty: to teraz po wymianie pompy paliwa i DV autko ozyło i idzie jak złe :decayed: testowałem na Witosa :naughty:

w przyszłym sezonie turbawa do wymiany sie szykuje wiec pojdzie regeneracja albo nowa :decayed: ostatnio widziałem K04 do wzdłuznego na allegro ale cena zabija 3600 :facepalm: jak za 4 tys mozna miec gt28rs :grin::grin:

btw Adrian kumpel odebrał Cupre :naughty::naughty: juz po wydechu i FIMCu:decayed::decayed: jak to teraz fajnie sapie to nie mam pytan :jerk::jerk::jerk:

Opublikowano

ha, a ja widzialem maszyne zbyszka!

spoko szarak, jak na e36 to dobrze zachowana, bo total seria bez pakietu em pałer, hehe, jaki tam motor siedzi?

załeq, jak bedziecie smigac to daj znac:)

Opublikowano

nie motor a motorek ;) 1,6

Opublikowano

Adek jak tam z autem ogarniałes temat braku doładowania ??:kwasny:

Opublikowano

nie, nie ogarnalem, nie mam kiedy totalnie sie nim zajac;/

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ----------

ostatnio cala sobote walczylem z przeciekajaca woda, wyjalem ecu, patrze uszczelka zdrowa, ale dla pewnosci i tak doszczelnilem obudowe ecu przy uszczelce silikonem, wyjalem akumulator, przeczyscilem odplywy w podszybiu, wymienilem filtr przeciwpylkowy, poskladalem wszystko do kupy i gowno, po burzy dalej mi wilgotnieje dywanik.

musze najpewniej zdjac cala tapicerke w aucie i szukac, ale tam mi sie qwa nie chce:/

Opublikowano

ostatni o przerabiałem tan motyw z kumplem w pikaczento:decayed: okazło sie ze własnie gdzies uszczelka sie podgieła i zaczeło sie saczyc pod deske i wyłewało nawiewem :grin:

---------- Post dopisany 12-07-2012 at 05:51 ---------- Poprzedni post napisany 11-07-2012 at 22:37 ----------

btw Night Power sa teraz w weekend w Płocku :decayed:

Opublikowano

siemka,

Adrian zobacz czy nie sparciała Ci uszczelka gumowa od linki do otwierania maski.

Albo może Marta sobie z Ciebie jaja robi:)

Opublikowano

ta uszczelka wyglada najnormalniej w swiecie:/

Załek, jak w sobote te night power to jestem za, tylko zebrac ekipe i jakims dieslem/lpg mozna leciec, ja, ty, moze karlos? kto jeszcze sie pisze?

Opublikowano

a te ziomki od ciebei co byli na night power i dajtkach jedzie ktos od nich :whistling:?