Opublikowano 19 Października 200916 l No ja niestety nie mogłem wpaś ;( (studia:]), ale za 2 tygodnie napewno będe. pozdrawiam. P.S widzę że było ciekawie :naughty:3mta sie
Opublikowano 19 Października 200916 l W listopadzie będziemy głosować na Grześka Radziu Audi A4 za 2 tyg. raczej nie będzie bo wypada 1 listopada.
Opublikowano 19 Października 200916 l O kurde, faktycznie, masz racje. Czyli poraz kolejny kaszana:/ P.S.4lo dzięki za poprawkę. hej
Opublikowano 19 Października 200916 l Skrzypek dzięki za fajne fotki, u mnie jedna wylądowała na pulpicie :>
Opublikowano 19 Października 200916 l Z przyczyn oczywistych spot planowany na dzień 01 listopada nie odbędzie się. Następny wypada 15 listopada, proponuję jednak przenieść ten spot o tydzień wcześniej tj. na 08 listopada - następny po dwóch tygodniach i tak dalej... dzięki temu przesunięciu zyskamy ciekawe cezury czasowe, min.; - 06 grudnia ( na Mikołaja prezenty dla Nas szykują: Zbyszek i Kwiatko :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ) - 20 grudnia ( męski opłatek przygotują Leszek, Skrzypek i Czaja :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ) - 03 stycznia ( godne klubowe powitanie Nowego Roku :oklaski: :oklaski: :oklaski: ) Co Wy na to?
Opublikowano 19 Października 200916 l Autor Z przyczyn oczywistych spot planowany na dzień 01 listopada nie odbędzie się. Następny wypada 15 listopada, proponuję jednak przenieść ten spot o tydzień wcześniej tj. na 08 listopada - następny po dwóch tygodniach i tak dalej... dzięki temu przesunięciu zyskamy ciekawe cezury czasowe, min.; - 06 grudnia ( na Mikołaja prezenty dla Nas szykują: Zbyszek i Kwiatko :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ) - 20 grudnia ( męski opłatek przygotują Leszek, Skrzypek i Czaja :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ) - 03 stycznia ( godne klubowe powitanie Nowego Roku :oklaski: :oklaski: :oklaski: ) Co Wy na to? jestem za ale pod warunkiem, że powitanie Nowego Roku przygotuje Taktuś :gwizdanie:
Opublikowano 19 Października 200916 l - 06 grudnia ( na Mikołaja prezenty dla Nas szykują: Zbyszek i Kwiatko :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ) no za późno dałeś znać bo skąd ja tyle tych obierek nazbieram a Karol weźmie rózge
Opublikowano 19 Października 200916 l Michał dobrze gada...... a jak tam Skrzypek rurka wymieniona>????
Opublikowano 19 Października 200916 l Autor Michał dobrze gada...... a jak tam Skrzypek rurka wymieniona>???? niestety do 18 byłem w robocie i nie miałem kiedy poszukać po sklepach przewodu, ale jutro uderzam do Olsztyna więc z braku laku (tymczasowo) kupiłem w BricoMarche taśmę do samochodowych przewodów gumowych i zakleiłem cały przewód jak na razie jest ok, zobacze co się będzie działo na dłuższą metę. :gwizdanie: ps. po zdjęciu rurki okazało się że pod spodem jest taka dziura, że małego palca od ręki można wsadzić
Opublikowano 19 Października 200916 l Michał dobrze gada...... a jak tam Skrzypek rurka wymieniona>???? no i ok...a ja dziś spryski pod przekażnik podłączyłem ,działają jak w fabryce dali....... :kox:[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 22:45_________________________________________________kurna znowu te moje cytowanie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wallbash:
Opublikowano 19 Października 200916 l Autor Michał dobrze gada...... a jak tam Skrzypek rurka wymieniona>???? no i ok...a ja dziś spryski pod przekażnik podłączyłem ,działają jak w fabryce dali....... :kox:[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 22:45_________________________________________________kurna znowu te moje cytowanie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wallbash:
Opublikowano 21 Października 200916 l Mi to przesunięcie terminów pasuję. Poza 08.11.09 na pozostałych będę. Grzesiek, gdzie masz oryginalny wzmacniacz z tubą zamontowany?
Opublikowano 21 Października 200916 l Mi to przesunięcie terminów pasuję. Poza 08.11.09 na pozostałych będę. Grzesiek, gdzie masz oryginalny wzmacniacz z tubą zamontowany? siemka.ja mam w lewym boczku w bagażniku...
Opublikowano 21 Października 200916 l Ja 8 nie będe, ale na pozostałych jak najbardziej:D pozdrawiam:
Opublikowano 21 Października 200916 l Mi to przesunięcie terminów pasuję. Poza 08.11.09 na pozostałych będę. Grzesiek, gdzie masz oryginalny wzmacniacz z tubą zamontowany? siemka.ja mam w lewym boczku w bagażniku... na spocie będę musiał rzucić okiem jak to wygląda u Ciebie btw jak to gra?
Opublikowano 21 Października 200916 l Autor a jak tam Skrzypek rurka wymieniona>???? jest i rurka :> okazało się że u mnie w pracy używają takiej chłopaki, i mają kilka metrów więc odrąbałem kawałek
Opublikowano 21 Października 200916 l a jak tam Skrzypek rurka wymieniona>???? jest i rurka :> okazało się że u mnie w pracy używają takiej chłopaki, i mają kilka metrów więc odrąbałem kawałek :good: :good: jest poprawa?