Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak pisze Grzesiek cena 135zł + uszczelka za 5zł a no i płyn możnabyłoby wymienić jeżeli jest już tam długo ;)

naturalnie zobacz jeszcze czy to na pewno termostat (choć prawdopodobieństwo duże, no i kupuj tylko u palmowskiego bo na podróbach możesz się przejechać jak inni jeżeli chodzi o termostat).

Dobrze byłoby gdybyś jeszcze sprawdziła świece od dogrzewania płynu chłodzącego bo to one mogą być przyczyną słabego nagrzewania się

ooo o świecach pierwsze czytam :cool1:

no to lista rzeczy do obcykania niebezpiecznie mi się wydłuża :kwasny:

ało dopiero przeczytałam wątek do końca i "na szczęście" świece nie są potrzebne :> uff

ale widzę że koledzy robią sobie podśmiech....ki a mi ziamno w autku :baseball:

no ale mam nadzieję że już nie długo :lol1:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na następną sobotę trzeba zrobić spota w pub'ie na piwku

[...]

:) JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA..................................KTO JESZCZE.???????????? :gwizdanie:

Jestem za :good:

Mam nawet zaprzyjaźniony lokal. Restauracja "DŻIN" koło dworca za komisem samochodowym:

http://www.dzin.cba.pl/

Zazwyczaj z Rimolem i Sero robimy tam spoty przy butelce i kiszonym ogórku :drinks: Nie jest to lokal młodzieżowy typu "Impuls" z laluniami, ale mi odpowiada. Można nawet zajechać po spocie w niedziele na herbatę :) I co najważniejsze jest niedrogo :)

Opublikowano

no Mariusz pomysł ok będę miał blisko do domu.............. :kox:

Opublikowano

no to miejsce już mamy :good:

ciekawe ilu jeszcze chętnych będzie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no Mariusz pomysł ok będę miał blisko do domu.............. :kox:

tylko pozazdrościć :confused4:

Opublikowano

no Michał wymyśl coś.............

Opublikowano
  • Autor

no Michał wymyśl coś.............

no myśle myśle :mysli:

Opublikowano

Możemy i w Dżinie, możemy i w parku flaszkę strzelić... :decayed:

Tak w ogóle to dobrze aby stało się to nową świecką tradycją :good:, tak raz w miesiącu zaspotować bez autek :kox::drunk::a4fan: :a4fan: :a4fan: :oklaski:

Proponuję w sobotę o godz. 18-tej w Dżinie ( będzie o czym opowiadać na drugi dzień podczas spotu) :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

no i jest ok .Sobota godzina 18 ,może się spotkać ,

Opublikowano

Oj, chłopaki.. a ja miałem taki ciekawy pomysl na niedziele. a Tu kupa jednym słowem...szkoda ;( i po urodzinkach ;(

Opublikowano
  • Autor

Oj, chłopaki.. a ja miałem taki ciekawy pomysl na niedziele. a Tu kupa jednym słowem...szkoda ;( i po urodzinkach ;(

co za róznica niedziela czy sobota :tongue4:

Opublikowano

witam, dawaj w sobotę do Olsztyna.i tyle , to kto się pisze na sobotę? A ty Michał możesz wrócić do Ostródy pks np. knajpka 300m od dworca.............. :gwizdanie:

Opublikowano

witam ja bym z checiał na małe czarne wyskoczył :naughty:ale raczej mi grafik w robocie wypada ze robie od 8 do 23 :wallbash:

Opublikowano

witam ja bym z checiał na małe czarne wyskoczył :naughty:ale raczej mi grafik w robocie wypada ze robie od 8 do 23 :wallbash:

dojdziesz :kox::polew: :polew:

Opublikowano

po 23 to juz raczej bedzie po wszystkim......

dojdziesz :kox::polew: :polew:

Opublikowano

powiem szczerze, że jeśli chodzi o mnie to nie ma różnicy czy sobota czy niedziela..

jakaś miejscówka to też całkiem dobry pomysł - ostatnio trochę jednak zimno było :/

jednak wypada zwrócić uwagę na fakt, że kolega ma urodziny, coś tam wymącił też niby na tą niedzielę..

chociaż ja w niedzielę niewiele mogę bo w pon do pracy :P

Opublikowano

Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz :)

też już nie jestem pewny co do soboty,

mgliście szykuje mnie się wyjazd, na razie na 30%

w piątek będę wiedział na 100% :decayed:

Radziu - nie zrażaj się,

może nie wszyscy, ale część na pewno będzie mogła :drunk: i w niedzielę

Opublikowano

Nie wiem, jak uważacie;) ja w sobotę nie moge przyjechać tym bardziej że nei jestem z olsztyna tylko ze SZczytna. za to w niedzielę tak jak pisałem. Przyjade, bo po 1 mam wreszcie wolny weekend wtedy kiedy jest spocik, a po 2 to wyjątkowy spocik jak dla mnie, więc... :decayed:. myślałem nad grillem i małym conieco. Wiem ze pogoda nie taka jak powinna byćna grilla, ale może właśnie dlatego trzebabhy było się ogrzać?? :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Nie wiem, jak uważacie;) ja w sobotę nie moge przyjechać tym bardziej że nei jestem z olsztyna tylko ze SZczytna. za to w niedzielę tak jak pisałem. Przyjade, bo po 1 mam wreszcie wolny weekend wtedy kiedy jest spocik, a po 2 to wyjątkowy spocik jak dla mnie, więc... :decayed:. myślałem nad grillem i małym conieco. Wiem ze pogoda nie taka jak powinna byćna grilla, ale może właśnie dlatego trzebabhy było się ogrzać?? :gwizdanie: :naughty:

:confused4: ja w niedziele nie piję...................................... :(

Taktuś nie wymiękaj ,,,,,,,,,,,,,,,, :kox: