mayhem Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 ja tyż, ja tyż!! da best - byś zawsze był twardym madafaką :good:
Zaleczeq Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Siema bandyty [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 16:48_________________________________________________Adrian sorki z enie odebrałem jedzenie było wazniejsze Pewnie dzowniłes sie zapytac co z autkiem?? Uszczelka pod pokrywa :gwizdanie: a reszte to powinien dopisac Pawciu A ze wszystko było na wierzchu to wleciało pare gratow Paweł troszke sie nudził to pogrzebał w autku No i teraz to wyglada tak
Patrykbor Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 alko nie wolno w tygodniu
Zaleczeq Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 co TY gadasz Polak nie wielbład pic musi :gwizdanie: :gwizdanie:
adrianus Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 elo elo, załek, jacha, jacha, jak masz taka turbwke, to ci robie loda a tak serio to co musisz zrobic w silniku po tym jak ci wydmuchalo ta uszczelke? rozumiem, ze uszczelke spod pokrywy zaworow? czy glowicy? siema pomorzak:D ja tez piwko spijam
Zaleczeq Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 a chu.. wie :polew: wpadłem do Pawła to popatrzylismy na auto jak stoi na placu i przyjelismy apre piwek i tyle :decayed: :decayed: pełna integracja
adrianus Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 ja dzis na swoje w garazu tez patrzylem ;(
taktuś Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ja dzis na swoje w garazu tez patrzylem ;( I co zobaczyłeś ? Ech przejdźcie chłopaki na traktorki :kox:
Zaleczeq Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ja dzis na swoje w garazu tez patrzylem ;( I co zobaczyłeś ? Ech przejdźcie chłopaki na traktorki :kox: noł faking łej
taktuś Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ja dzis na swoje w garazu tez patrzylem ;( I co zobaczyłeś ? Ech przejdźcie chłopaki na traktorki :kox: noł faking łej ju krejzi ? aj dont belif
Zaleczeq Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ar ju kidyn mi ? tak czy szak powem tyle ju nol
adrianus Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 kwiatko!! http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=166167.0 dawaj! i sie wymieniaj!
Zaleczeq Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 parowki przyznac sie ktory z was był na spocie seata pod kerfurem i zapraszał na spot na rus ?? ktos ze srebrenego avanta b5 bo moj ziomek od Cupry R mi mowił
czaja77 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 parowki przyznac sie ktory z was był na spocie seata pod kerfurem i zapraszał na spot na rus ?? ktos ze srebrenego avanta b5 bo moj ziomek od Cupry R mi mowił Zbych????
Rekomendowane odpowiedzi