Zaleczeq Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 parowki przyznac sie ktory z was był na spocie seata pod kerfurem i zapraszał na spot na rus ?? ktos ze srebrenego avanta b5 bo moj ziomek od Cupry R mi mowił Zbych???? albo Maru$
adrianus Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 siema! i narka! do 20.40 w szkole musze gnic
taktuś Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 parowki przyznac sie ktory z was był na spocie seata pod kerfurem i zapraszał na spot na rus ?? ktos ze srebrenego avanta b5 bo moj ziomek od Cupry R mi mowił Zbych???? albo Maru$ że niby ja z sełatami ? absurd ! :decayed:
Zaleczeq Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 ja wiem tylko tyle ze ktos ze srebrnego avanta
zbychzz Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 parowki przyznac sie ktory z was był na spocie seata pod kerfurem i zapraszał na spot na rus ?? ktos ze srebrenego avanta b5 bo moj ziomek od Cupry R mi mowił Zbych???? ja nawet zakupów tam nie robie
taktuś Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 parowki przyznac sie ktory z was był na spocie seata pod kerfurem i zapraszał na spot na rus ?? ktos ze srebrenego avanta b5 bo moj ziomek od Cupry R mi mowił Zbych???? ja nawet zakupów tam nie robie wobec tego nie pozostaje nam nic innego, jak przeprowadzić forumowe śledztwo pierwszy na przesłuchanie do mnie zgłosi się z pół litrem wódki Załek
Zaleczeq Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 aa no i ten ktos z tego srebrnego avanta miał włąsnie tego kolege z tolego no i ten toledo miał blachy chyba nil a i ten ktos ze srebrnego avanta był jak to kolega powiedział troche starszy czyli Mareczku pucuj sie nam tu :gwizdanie:
zbychzz Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 parowki przyznac sie ktory z was był na spocie seata pod kerfurem i zapraszał na spot na rus ?? ktos ze srebrenego avanta b5 bo moj ziomek od Cupry R mi mowił Zbych???? ja nawet zakupów tam nie robie wobec tego nie pozostaje nam nic innego, jak przeprowadzić forumowe śledztwo pierwszy na przesłuchanie do mnie zgłosi się z pół litrem wódki Załek :polew:
Zaleczeq Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Widzicie ile wiem Sherlock Załeczek prawde wam powie :notworthy: i do tego wam powiem ze Maxym na nowy rozrzad
zbychzz Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 no to teraz Grzesiu będzie miał czyściutke opoony , Marek zresztą też coś wywojował :naughty:
Patrykbor Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 :naughty: he Jak coś to to możemy się wymienić ja mam ścierki do wszystkiego
czaja77 Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 he wolał bym z Markiem na breloczek Audi :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Zaleczeq Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Dzieki Pawełku za uratowanie d*py i przy okazji sie przejechałes Cupra ijuz nie ebdziesz mowił ze 1.8T nie idzie
adrianus Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 opowiadaj co sie stalo a i jak latasz cupra to zajedz czasem po kolege;p
Zaleczeq Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 nic sie nie stało 3ba było szybko nagwintowac jedna rzecz a latałem bo własciciel był po paru piwach wiec nie mogł wiec robiłem za szofera i Pawełek pomogł jak zawsze przy opkazji chciał zobaczyc jak to idzie no i poszło 1xx po dworcowej :gwizdanie:
Maxym83 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 no i poszło 1xx po dworcowej :gwizdanie: 1xx to mi się zdarza po osiedlu jeździć
adrianus Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 no tak maksiu, 100 to i ja ticulcem po sikoraka latam, zaleczek tutaj raczej mowil, o pulapie 199, dla nas nie osiagalnym Załek, right? :>
Rekomendowane odpowiedzi