adrianus Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 daj zyc, dopiero 12:p, jeszcze 2,5 h
mayhem Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 d*pa sie sama nie umyje [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 12:14_________________________________________________aaa... może uczcimy 11ego czyli wolny dzień jakimś spotkiem piwnym? :) większość z nas ma wolne w piątek podejrzewam?
Marianb Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam, 7.11.2010 Lista obecnych na dzisiejszym spocie: Koledzy z zielonego B3 Adiranus Dawid3M x 2 Emsi Hiszpan&Hiszpanka Jose Kefir & Sopelek & Kolega Kod Maxym Maychem Michał Audi Coupe 2.8q Rimol Segment Taktuś Tomkom Marian&Aneta Zdjęcia: http://picasaweb.google.com/Marianb30/Olsztyn07Listopada2010#
taktuś Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam, 7.11.2010 Lista obecnych na dzisiejszym spocie: Koledzy z zielonego B3 Adiranus Dawid3M x 2 Emsi Hiszpan&Hiszpanka Jose Kefir & Sopelek & Kolega Kod Maxym Maychem Michał Audi Coupe 2.8q Rimol Segment Taktuś Tomkom Marian&Aneta Zdjęcia: http://picasaweb.google.com/Marianb30/Olsztyn07Listopada2010# Dzięki Marian za podsumowanie Dzięki za spota
mayhem Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Maychem o Ty madafaka - po jajach kopać to będzie mało :P :gwizdanie: podsumowanie & fotki - jak zawsze :good:
Marianb Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Damian wybacz :gwizdanie: Nie mam dysleksji oraz dysgrafi, ale czasem też się pomylę. Tych leniów/leni (nie wiem jak się pisze ) usprawiedliwiających własne lenistwo chorobą zagoniłbym do łopaty na mróz Na spocie był jeszcze maximus1972
taktuś Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Nie mam dysleksji oraz dysgrafi, Dostrzegam tu jednak dysortografię
Zaleczeq Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ale tikuś to już "sprany" :polew: :polew:
1kowal1 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 witam mam pytanko przyjeżdżała może kiedyś na spoty audiola S4 w budzie B6 czarna albo może ktoś kojarzy kierowcę ?? pozdro
mayhem Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ale tikuś to już "sprany" a wiadomo co tam Adrian wyrabia w tych samochodach z Martą? :gwizdanie: :gwizdanie: a potem.. że w ścianę uderzyli i nie wiedzą czemu..
Marianb Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Nie mam dysleksji oraz dysgrafi, Dostrzegam tu jednak dysortografię No jak wspomniałem, też się mylę czasem
Zaleczeq Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 witam mam pytanko przyjeżdżała może kiedyś na spoty audiola S4 w budzie B6 czarna albo może ktoś kojarzy kierowcę ?? pozdro Jesli w avancie to Adrian go kojarzy podobno strasznie dojebana ta S4 Tatus kupił to sie nie szanuje [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 17:27_________________________________________________btw A MOZE TAK SPOT PIWNY W SRODE BO CZWARTEK WOLNY ??
1kowal1 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Jesli w avancie to Adrian go kojarzy podobno strasznie dojebana ta S4 Tatus kupił to sie nie szanuje [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 17:27_________________________________________________btw Ooo... dzięki za cyna,bo chciałem porównać B5 z B6... pozdro
mayhem Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 aaa... może uczcimy 11ego czyli wolny dzień jakimś spotkiem piwnym? :) większość z nas ma wolne w piątek podejrzewam? no ja juz sie pytalem o to.. ale mnie kulturalnie i zwyczajnie olano.. cieplym moczem
Zaleczeq Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 aaa... może uczcimy 11ego czyli wolny dzień jakimś spotkiem piwnym? :) większość z nas ma wolne w piątek podejrzewam? no ja juz sie pytalem o to.. ale mnie kulturalnie i zwyczajnie olano.. cieplym moczem BO MUSISZ KRZYCZEC
adrianus Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Mayhem, basen odpada, ale totalna najebka w rodzinnym gronie a4 jak najbardziej :decayed: lilianatoja- nie smiej sie z ticusia, to ze mu sie ryjek troche przefasonowal jeszcze o niczym nie swiadczy, niedlugo dostanie odswiezone alusy z zimowkami, troche go dopieszcze i Marta bedzie nim siala postrach na drodze:D
mayhem Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 aaa... może uczcimy 11ego czyli wolny dzień jakimś spotkiem piwnym? :) większość z nas ma wolne w piątek podejrzewam? no ja juz sie pytalem o to.. ale mnie kulturalnie i zwyczajnie olano.. cieplym moczem BO MUSISZ KRZYCZEC EEEE!!! KTO SIEM CHCE NAWALIĆ JAK SZPADEL Z MNOM WE CZWARTEK TEN???!!! ladnie... ? [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 21:13_________________________________________________ i Marta bedzie nim siala postrach na drodze:D taa... chyba na poboczach, chodnikach, centrach handlowych.. ii.. przede wszystkim.. drżyjcie ściany!!! wasz koniec już blisko!! :) :gwizdanie:
adrianus Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 od scian to moja siostra jest specjalistka,a nie Marta
Rekomendowane odpowiedzi