Zaleczeq Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 no coz.. gupia sprawa.. mam wszystkie spodnie w praniu ale do Zalacznika z checia podskocze w jakims dresiku by szydzic z jego przegranej jak sie ustawileś? daj znac ja Ci poszydze z kolegi ale ze scignaka nici bo pogoda nizbyt trakcji bedzie brak a co do mojej przegranej no to wiesz raz sie wygrywa , raz przegrywa takie zycie ale liczy sie fun :evil: ale raczej przy S4, cuprze R, typeR, to nie mam czego szuakc
mayhem Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 no to lypa.. ale spoczko - rozumim. no nic.. a co do przegrywania, to sie wie. sam bym tez sie sprobowal - liczy sie fun i pozniejsze flachy ktore zwyciezca stawia.. a nie samo wygrywanie ;)
Zaleczeq Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Ty Monika, Marek, Maxym i moze Adrian aaa i moze gruby wpadnie tak o 23
Maxym83 Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Ja to raczej sobie dzisiaj daruje, pogoda do d*py, niewyspany jestem po 2 wyjazdach do warszawy wczoraj w nocy i dzis z rańca, w ogole nieprzytomny jestem, ale moze sie cos zmieni do 20
Zaleczeq Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 ja jednak bede cieszycie sie ??
kwiatko Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 coś lipa z tym browarkiem dzisiejszym :> zdeklarowani się wykruszają, TAK SIĘ NIE ROBI miłej zabawy dla obecnych
czaja77 Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 ok my dojdziemy max do 21 [br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 18:08_________________________________________________ ja jednak bede cieszycie sie ?? :D :D :D :buhaha: :lol1:
Zaleczeq Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 ja tez bede tak ok 21 bo ze streetu lipa w połowie 3ki dopiero trakcje łąpie
Maxym83 Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 zdeklarowani się wykruszają, TAK SIĘ NIE ROBI Ja sie deklarowalem na 50% bo wiedzialem ze weekend bede mial ciezki, ale ktos mnie dodal do listy jako pewniaka ;P Jade do MediaM. zobaczyc czy maja kostki pasujace do nowych lamp, moze jutro na spota bede juz mial nowe zalozone ;P
taktuś Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 A mu już PO, było jak zwykle z z dopięciem, po sprzedaniu i bez przedawnienia :polew: (aż dziw, ze mogę pisać)
taktuś Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Wierzę, że na spot dotrzecie koorva, dopiero wstałem, nie dojadę dziś na Ruś
4lo Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Panowie bać się bo za miesiąc na prawko i będę siał postrach po OLN
mayhem Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 wow... jak dobrze pojdzie to z Toba bede zdawal ;) aaa.. cos slyszalem dzis, ze u nas w maju jest robiony ogolno polski zlot audi? ktos cos moze przekleic? 1-3 maj, 300 zl od osoby.. ktos cos wie..? zapisuje sie? i takie tam..?
Rekomendowane odpowiedzi