Zaleczeq Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Czekaj zaraz wysle smsa bo mam tam wtyki u gory to zamowimy pogode a jak nie to do Putina i wy***iemy rakiety z jodkiem srebra to bedzie jak na Igrzyskach Olimpijskich w Szanghaju 0 kropli deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Mareczek ma rację, końcówka kwietnia zawsze jest ciepła A na kortowiadzie zawsze leje deszcz (wiem bo bywałem), zatem postuluję za kwietniem, ale jak wyjdzie to się zobaczy. Fakt jest taki, że deszcz czy nie impreza trwa ALBO GRUBO ALBO WCALE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 a jak POKER FACE I DO PRZODU [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 11:36_________________________________________________ale jak bedzie 3 dniowa to za***iście taka impreza no i widze ze jest wieksze zainteresowanie wiecej osob to wiekszy melanz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 i TAK BĘDZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Kwiecień w tym roku absolutnie odpada, Święta 24-25 kwietnia, przed świętami post i chłodne wieczory :gwizdanie: A KORTOWIADA w tym roku wypada 19-22 maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 to zajebmy tydzien wczesniej i bedzie lusklio bo w tamtym roku przed kortowiada było słonce a pozniej deszcz:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 NO I LUZ MOŻE BYĆ TYDZIEŃ PRZED KORTOWIADĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 ooo jaaaa pany, juz wieczor i nikt sie nie odzywa w koncu odbyl sie prawdziwy spot , ktory swa osoba zaszczycili: -taktus -kwiatko -maxym83 -mayhem z ewa -segment -marianb -kolega z niebieskiego b6 sedan + budzacy strach zazdrosnicki pies -ja -potem zalecial tomkom1 i jeszcze jakis kolega z bialego b4 avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhem Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 nie zapomnij jeszcze o budzacym strach zazdrosnickim psie naszego kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dzięki za spocik, dzięki Adriano za podsumowanie ( jeszcze jakbyś fotki robił i wrzucał w podsumowaniu to już by całkiem było miodzio ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 sie dzieje widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 ooo jaaaa pany, juz wieczor i nikt sie nie odzywa w koncu odbyl sie prawdziwy spot , ktory swa osoba zaszczycili: -taktus -kwiatko -maxym83 -mayhem z ewa -segment -marianb -kolega z niebieskiego b6 sedan + budzacy strach zazdrosnicki pies -ja -potem zalecial tomkom1 i jeszcze jakis kolega z bialego b4 avant Kolega z niebieskiego B6 to Mariusz. Biały Avant B4 - AndrzejGrab Ja dziś zaliczyłem trzy spoty - A4, później u Tomkoma i znów A4 Fajnie było się znów zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 niedlugo bede jak De-De reporter, fotorelacja i nick na fioletowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zima to i spoty małe Bać się jutro kolejna z jazd w Olsztynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 foty jakies macie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 no ni ma, ni ma, a czemu Ciebie cwaniaczku nie bylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Bo nie nie bylo mnie w oln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zapraszam. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=183789.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zimno była, ale mimo to fajnie Jak jest Kwiatko na spocie to i frekwencja rośnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zimno była, ale mimo to fajnie Jak jest Kwiatko na spocie to i frekwencja rośnie :gwizdanie: Tak se Karol wmawiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi