Zaleczeq Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 bo Jarko wysyłał turami jak bys sledził watek to bys wiedział i zoabcz ze jeszcze troche ludzi tez nie dostało tych kalendarzy za pozno sie sie zgadalismy moglismy po wigilii juz przelew robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 turami po ile? po 5 sztuk? w watku o kalendarzach jarko biadoli, ze 100szt nie moga sprzedac bo nie ma chetnych,a qwa ci co sa chetni i zaplacili musza miec na scianie kalendarz z top gear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Adrianie z tego wszytskiego zapomniałes dodac ze jak sie wkurwisz to posypia sie BUŁY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 co tu taka cisza ? Michaś się zakochał czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 co tu taka cisza ? Michaś się zakochał czy co? chyba w sobie A co miałem niby pisac odpowiadac sobie samemu na posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhem Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 A co miałem niby pisac odpowiadac sobie samemu na posta ooo..!!! stary.. to byś wtedy dopiero osiągnął szczyty spamowania.. :notworthy: niedostępne dla zwykłych śmiertelników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 godzine temu wchodze na forum, a tu booom! strona o podanym adresie url nie istnieje, myslalem ze sie rozplacze ;( ale juz wszystko bangla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 godzine temu wchodze na forum, a tu booom! strona o podanym adresie url nie istnieje, myslalem ze sie rozplacze ;( ale juz wszystko bangla Widze sie podjarałes jak Arab na kurs pilotazu albo jak szczerbaty na suchary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhem Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 godzine temu wchodze na forum, a tu booom! strona o podanym adresie url nie istnieje, myslalem ze sie rozplacze ;( ale juz wszystko bangla Widze sie podjarałes jak Arab na kurs pilotazu albo jak szczerbaty na suchary ja słyszałem, że jakby to forum klękło to Adi by cały sens życia utracił.. oraz pomysł na spędzanie czasu wieczorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 siema Pacanogrodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 siema Pacanogrodzie TY Tatusiek bo zaraz sie buły posypia jak To Adrian mowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 [br]Dopisany: 06 Luty 2011, 19:25_________________________________________________Właśnie se Perłę chmielową degustuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 [br]Dopisany: 06 Luty 2011, 19:25_________________________________________________Właśnie se Perłę chmielową degustuje A ja driniacza sacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 albo czysta albo wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilianatoja Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Kurcze, ale czasami mam niezły ubaw jak Was tak "czytam" Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 albo czysta albo wcale A co mam siedziec z flaszka i pic z kielichow sam w sumie to bym mogł usiadłbym przed lustem wkoncu lubie pic z kims inteligentnym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 :facepalm: :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Patryczku ja pije zdrowko Twojej córy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 to i ja wypije zdrowie, ale herbate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi