Patrykbor Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Patryczku ja pije zdrowko Twojej córy :good: :good: [br]Dopisany: 06 Luty 2011, 22:46_________________________________________________ to i ja wypije zdrowie, ale herbate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ale dziś aura była aż motór wyciągnelim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ale dziś aura była aż motór wyciągnelim i było palenie gumy ?? [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 00:29_________________________________________________ADRIAN zobacz co znalazłem :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz 11 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 witam jestem z lubawy chętnie wpadnę na zlot do Olsztyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ale szał chyba białych rękawiczek . Michał w czym Ty gustujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ale szał chyba białych rękawiczek . Michał w czym Ty gustujesz Karolina ten klub u nas zamkneli dobre 8-10 lat temu ale jak sie było małolatem i pierwsze imrprezy były tam bo wszytskich wpuszczali ale wspomnienia zostaja gdzie 80% ludzi na chemicznym dopalaczu Teraz juz chyba prawie nigdzie nie graja takiej wixiarskiej muzyki Teraz juz sie moj gust muzyczny zmienił i tylko house, electro, minimale no i trance [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 11:35_________________________________________________ witam jestem z lubawy chętnie wpadnę na zlot do Olsztyna Mariusz na SPOT do Olsztyna a na ZLOT zapraszamy najprawdopodobniej w maju do Kaletki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Adrian kalendarz do odbioru :cool1: Prawie jak Kaletka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 :banan2: jupi t za***iście, wpadne do Ciebie na dzielnie za jakas godzine to go zgarne:D a kolego z Lubawy smialo wpadaj w niedziele! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 yyy nie da rady dzis poniewaz Micha$ idzie na piwko i nie wiedomo kiedy wroci :)no chyba ze sie wyrobisz do 19:50 albo zostawie rodzicom i powiem ze przyjezdie taki łysy po kalendarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 aaaaa come in, jaka patologia!! haha jajajajaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzdddddddddaaaaaaaa!!!!!! XXX!! :banan2:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 19:37_________________________________________________a nie bedziesz sie gdzies po pieczewie melinowal? bo ja po 20.00 dopiero na silke lece,a bede jechal z adasiem jego ticulcem to od razu bysmy Ci pokazali jaka skrzynie basowa w sobote wyrezalismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 no niestety nie bo na 20 jestem ustawiony na bro i pewnie bede ok 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 dobra spoko luz, to na spocie mi dasz, szzesliwi czsu nie licza to jakos przezyje te kilka dni milego piwkowania[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 19:42_________________________________________________aaa i Kwiatuszku juz nie bede zawracal ci gitary z ta aukcja, dzwonilem do typa i normalnie zamowilem, wysle mi za pobraniem, omijajac allegro, takze problem z banki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ty chyba mam sql w weekendos takze na spota nie podjade ;( zdzwonimy sie jeszcze bejbe :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 siemka dzieciaki w comein-ie było rewela, nie pi....ocie głupot Michał bro tak przy poniedziałku i tak trzymać [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 19:46_________________________________________________OKI Adrian, no problem [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 19:48_________________________________________________siemka Grześ, coś dawno cię nie było widać?!!?!?!?!?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 siema siema ja jestem zawsze............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 w comein-ie było rewela, nie pi....ocie głupot pamiętam wycieczki z Come in do Power Horsa ( czy jakoś tak ), ta rzeźnia na Zalbkach. Pamietacie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 pamietam najpierw Power Horse :gwizdanie: pozniej Cosmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Power Horsa tam był balet...................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 OOOOOOO TAKI :naughty: :naughty: ogien w szopie i do przodu [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 23:11_________________________________________________myslałem ze juz nie ma tych rekawiczek a jednak sie myliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi