mumer Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Pewnie i masz racje co imprezka weekendowa to imprezka a ja niestety nie mogę bo do szkoły na egzaminy muszę ryć Ale jak mus to mus. Za to jak dobrze pójdzie to jutro się opije wygraną nad systemem Miłego weekendu Panowie i Panie :a4fan: :a4fan: :a4fan:
taktuś Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 piątkowy wieczór większość zapewne na baletach [br]Dopisany: 13 Luty 2009, 20:23_________________________________________________Taktuś tak jak pisałem jak chcesz to możesz się podpiąć z CB w poniedziałek Ok , w poniedzielnik też pasi, to co pod carrefourem? A propos ilości odpowiedzi między Nami a EL w wątkach spotów warmińsko - mazurskich, to powiem: Ich kiełbasa już dawno przegoniła Naszą kiełbasę... :decayed: :polew: a ja niestety nie mogę bo do szkoły na egzaminy muszę ryć Mój teściu mawia: człowiek się uczy całe życie, a i tak durny umiera...
Patrykbor Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 piątkowy wieczór większość zapewne na baletach [br]Dopisany: 13 Luty 2009, 20:23_________________________________________________Taktuś tak jak pisałem jak chcesz to możesz się podpiąć z CB w poniedziałek Ok , w poniedzielnik też pasi, to co pod carrefourem? A propos ilości odpowiedzi między Nami a EL w wątkach spotów warmińsko - mazurskich, to powiem: Ich kiełbasa już dawno przegoniła Naszą kiełbasę... :decayed: :polew: a ja niestety nie mogę bo do szkoły na egzaminy muszę ryć Mój teściu mawia: człowiek się uczy całe życie, a i tak durny umiera... Z tą kiełbasą to żeś pojechał :polew:
Skrzypek Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Opublikowano 14 Lutego 2009 piątkowy wieczór większość zapewne na baletach [br]Dopisany: 13 Luty 2009, 20:23_________________________________________________Taktuś tak jak pisałem jak chcesz to możesz się podpiąć z CB w poniedziałek Ok , w poniedzielnik też pasi, to co pod carrefourem? A propos ilości odpowiedzi między Nami a EL w wątkach spotów warmińsko - mazurskich, to powiem: Ich kiełbasa już dawno przegoniła Naszą kiełbasę... :decayed: :polew: buahahha :polew: :polew:
kwiatko Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 T. ok pod Carrefourem ale tak pod wieczór Ok! 19-20 pasi?
Skrzypek Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Opublikowano 14 Lutego 2009 Potrzebuję wpiąć się swoim CB do kogoś w celu sprawdzenia, kto ma CB w aucie??? Będę bardzo dźwięczny w niedziele jestem w olsztynie jesli chcesz........
taktuś Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Potrzebuję wpiąć się swoim CB do kogoś w celu sprawdzenia, kto ma CB w aucie??? Będę bardzo dźwięczny w niedziele jestem w olsztynie jesli chcesz........ Pasuje jak diabli, tylko napisz o której godzinie Tobie pasuje
Skrzypek Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Opublikowano 14 Lutego 2009 Potrzebuję wpiąć się swoim CB do kogoś w celu sprawdzenia, kto ma CB w aucie??? Będę bardzo dźwięczny w niedziele jestem w olsztynie jesli chcesz........ Pasuje jak diabli, tylko napisz o której godzinie Tobie pasuje trudno mi jest teraz powiedziec o której na pewno miedzy 12 a 14 prześlij mi na PW swój nr tel. to zadzwonie jutro :>
luqash Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 witam! koledzy i koleżanki znacie może jakiegoś magika z naszego regionu który zajmuje się kodowaniem kluczyków? u nas w mieście pewien pan w pewnym centrum handlowym zażyczył sobie 350 ziko za zwykły kluczyk i 500 za scyzoryk :gwizdanie: pozdro
zbychzz Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 koledzy i koleżanki znacie może jakiegoś magika z naszego regionu który zajmuje się kodowaniem kluczyków? a pytałeś Pawła ( PAWEŁ69 ) ? podejrzewam że dla niego to bułka z masłem
luqash Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 zbychzz po czym wnosisz że Pawel69 moze ogarnąć ten temat?
zbychzz Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 ponieważ go znam - byłem u niego w warsztacie i wiem że zna się na rzeczy i ma profesjonalny sprzęcik. Zresztą jakbyś poczytał wjęcej na forum to byś nie zadawał takich pytań ;(
luqash Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 dzięki zbychzz ja tez go znam ale myślałem że zajmuje się wyłącznie mechanikiem tu niespodzianka pozdro [br]Dopisany: 14 Luty 2009, 19:50_________________________________________________ ponieważ go znam - byłem u niego w warsztacie i wiem że zna się na rzeczy i ma profesjonalny sprzęcik. Zresztą jakbyś poczytał wjęcej na forum to byś nie zadawał takich pytań ;( spokojnie kolego
Maxym83 Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 panowie, ekstra pogoda na spota gdzies na placyku śnieżek super :oklaski:
Patrykbor Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 pogoda u was dzisiaj to normalnie tragedia i nie wiem czy dobrze widziałem jak jedna a4 klubowa wpadła na samochód chyba zielona była (napewno ciemna) ;(
kwiatko Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Koledzy i koleżanki jechałam dzisiaj z Suwałk (szkoł - już po sesji ) i śnieg wszędzie ale to co się dzieje w Olsztynie to niesamowita sprawa - tylko quattro i do boju
zbychzz Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 no nie powiem - ja dałem sie skusić tej pogodzie bo przy takim śniegu ...
mumer Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 A ja dziś wracałem z Białegostoku i powiem że droga o 12.00 była super. No niestety nie było to super dla kierowcy Golfa IV jadącego przede mną i sarenki wybiegającej z lasu. Pierwszy raz widziałem na żywo taka makabrę Sarenka niestety zgon na miejscu a koleś nawet się nie zatrzymał tylko pociął dalej.
kwiatko Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Ja kiedyś widziałem podobną akcję jak wracałem z Ostródy kolo golfem II (świeżo sprowadzonym) jechał przede mną sarenka z lasu kolo ją zdjął i w rów autko do kasacji, cały przód przestawiła(ale znając zdolności naszych blacharzy to jeszcze pojeżdi )
Rekomendowane odpowiedzi