taktuś Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 No na dzien dzisiejszy nie jade bo mam wtedy egzaminy w szkole ale jak cos to beda was wspierał duchowo proszę Cię, kurs spawalniczy nie jest aż tak ważny... poza tym jak nie stawisz się na zlocie, to zyskasz ksywkę Ucieczeq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Ej parowki nie czepiac sie mnie i nie robie zadnego kursu spawalniczego :polew: :polew: Edukejshon wazniejsza [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 17:48_________________________________________________ Grzegorz czemu nie odbierasz fona a raczej ejstes poza zasiegiem odezwij sie bo mam biznes wazny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 pisz na Pw bateria padła a ładowarkę mam w robocie :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 21:48_________________________________________________` spot Ruś czy Urania ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 pisz na Pw bateria padła a ładowarkę mam w robocie :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 21:48_________________________________________________` spot Ruś czy Urania ??? Jedziemy na Ruś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 no i po spocie byli- :gwizdanie: Ja Taktuś Picia Gruby1983 zimno jakoś było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 zimno jakoś było przecież dwie bułgarki rozgrzewały... :gwizdanie: PS Pytały się o Załka..., że niby się nie rozliczył, czy co? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 :polew:[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 17:44_________________________________________________Zaleczeq kupiłeś co miałeś kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 nie bo nie miałem kiedy dopiero we wtorek chyba pojade bo jutro lece do 3city i tez nie zdarze kupic [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 21:47_________________________________________________ przecież dwie bułgarki rozgrzewały... :gwizdanie: PS Pytały się o Załka..., że niby się nie rozliczył, czy co? :polew: no sorry teraz to mi pojechałes ;( ;( ;( przeciez nigdzie nie ma takich brzydkich dziwek jak na wlocie do OLN btw Kawał dobrego miesa Załeczeq w c**jowa dziure pchac nie bedzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 no i po spocie byli- :gwizdanie: Ja Taktuś Picia Gruby1983 zimno jakoś było My byliśmy w Kętrzynie na zamarzniętym jeziorze, na profesjonalnie przygotowanym torze Filmik z przejazdu Lenoksa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 hey dziewczęta co tu taka cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 żadna cisza :naughty: ogien w szopie jest :gwizdanie: A u naszego kochanego Pawełka na placu same padliny stoja :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 O Adrian co tam robi Twoja fura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Wygrzewa sie na słoncu tak samo jak moja fury łapia 1sza marcowa opalenizne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Wygrzewa sie na słoncu tak samo jak moja fury łapia 1sza marcowa opalenizne Ta Zaraz będą stały jak ten Nissan maxima na cegłach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Wygrzewa sie na słoncu tak samo jak moja fury łapia 1sza marcowa opalenizne Ta Zaraz będą stały jak ten Nissan maxima na cegłach oooo nie gosciu tak to sie bawic nie bedziemy rozrzady do wymiany to fury odpoczywaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 no chłopaki - dziś byłem na krzywym poślizgać się :> nawet ładnie zrobili ten tor tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 dobra nie chwal sie ze masz Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 radocha jest i to przednia bokiem polatać po lodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 radocha jest i to przednia bokiem polatać po lodzie ty lepiej na zlot się zapisuj a nie jakieś głupoty ci w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 i pokaż się na spocie, bo nikt już nie pamięta kto to zbychzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi