czaja77 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 młody tylko nie kupuj napinacza made in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 nie dygaj nic nie bedzie chinola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 ale cisza............................................................... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 no właśnie - co tu taka cisza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 :sick3: oooo ..uj nie pije do nast weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Michale, niechaj rozpoczynajacy sie post bedzie dla Ciebie czasem wyciszenia, zadumy nad wlasnym zyciem i abstynencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Michale, niechaj rozpoczynajacy sie post bedzie dla Ciebie czasem wyciszenia, zadumy nad wlasnym zyciem i abstynencji a co to post ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 tzn ze pijesz ciut mniej, albo chociaz zapijasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 SERDECZNIE ZAPRASZAM http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=189070.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 SPOT PIWNY się szykuje :naughty: info w pierwszym poście ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SERDECZNIE ZAPRASZAM http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=189070.0 kuźwa, wszystkie soboty w marcu mam zajęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 to i jeszcze na ten spot piwny się pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 ja bym z chęcią.. ale troche daleko... Wypijemy w Kaletce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhem Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 ja bedem Ef mówi że tyż więc bierzcie swe babole - niech mają chwilę odpoczynku od gąbek i innych ścierek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 :polew: :polew: ja na pisalem ze a jestem na liscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 :polew: :polew: ja na pisalem ze a jestem na liscie bo będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 no i tu Cie zaskocze bo zaleczka nie bedzie bo ide na urodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 no i tu Cie zaskocze bo zaleczka nie bedzie bo ide na urodziny :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 takze moj paziu zwany Adrianusem bedze mnie zastepował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi