Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoko,to daj znać

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 458,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
spoko,to daj znać

no oki :) zoabcze pewnie dzis wieczorem albo jutro rano :wink: jak ona tam wygląda. Jak będzie wyglądała w miarę to wieczorem w czwartek jadę do wa-wy to najwyżej byśmy się gdzieś ustawili na wlocie do Mławy :decayed: to bys sobie sam oblukał :kox:

Opublikowano

SIEMKA ,Miałem delikatną kolizje starszy Pan wymusił pierwszeństwa ,uszkodzony zderzak ,lewy błotnik ,felga...i coś tak sobie kiera nie tak stoi .:facepalm:

Do kogo teraz oddać auto ale tak by w cenie zrobiłby mi prawe nadkole i jakieś inne zaprawki?

a co naj-bardziej jest śmieszne 2 lata temu to ja w tym samym dokładnie miejscu byłem sprawcą takiego samego zdarzenia....:decayed:

Opublikowano
spoko,to daj znać

no oki :) zoabcze pewnie dzis wieczorem albo jutro rano :wink: jak ona tam wygląda. Jak będzie wyglądała w miarę to wieczorem w czwartek jadę do wa-wy to najwyżej byśmy się gdzieś ustawili na wlocie do Mławy :decayed: to bys sobie sam oblukał :kox:

jak naj bardziej :wink:

Opublikowano

a moze poczekaj Grzesiek, az rzeczoznawca wyceni szkode, wez kase i wtedy poszukaj.

u mnie ogledziny byly w piatek i jeszcze nie dostalem wyceny, f*ck,a szkoda juz 3tyg temu prawie byla

Opublikowano

Adrian ja nie wiem czy nie lepiej bezgotówkowo załatwić.

---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ----------

i auto zastępcze będzie:grin:.

Opublikowano

olej zastępcze...kasa do łapki.Auto zostanie naprawione i jeszcze na wakacje zostanie :wink:Tylko poważnie trzeba podejść do tematu i kilka odwołań napisać.Sprawdzone kilkakrotnie :wink:

Opublikowano

to co brać kasę?z naprawa się nie spieszy jeździ normalnie

Opublikowano

rozliczenie gotówkowe.Nastaw sie od razu na pisanie odwołania a jak masz kogoś kto załatwi ci fakturę na części ori i robotę to już bajka:wink:

jest o co walczyć:wink:

Opublikowano

hmmm tylko kogo?

---------- Post dopisany at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ----------

a na podstawie kosztorysu np od Palmowskiego?

Opublikowano

no właśnie tak samo pomyślałem - ciekawe czy dałoby tym coś uwalczyć pokazując koszt ori częsci ?

Opublikowano

simka Zbysiu

Opublikowano

siemka Grzesiu ;)

Opublikowano

tyle że błotnik był już szpachlowany wcześniej

Opublikowano

jak nie widać gołym okiem to nie powinno mieć wpływu na ocene szkody - mi nigdy nie sprawdzali miernikiem ...

Opublikowano

widać zaraz zapodam fotke

Opublikowano

moja małą szkode wycenili na 1200zł.Znajomy zrobił mi kosztorys i wyszło 3600:wink:Po dwóch odwołanich i kilku tel.na konto wpłyneło 3200.Moje koszta to 600zł robocizna+500częśc(a co była kasa to lampy od r32 wpadły)i+100kosztorys+400chyba za fakturę

Opublikowano

takie coś.

CAM00451.jpg

Opublikowano

no ciekaw jestem na ile to wycenią