wyder Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witam, zauważyłem ze czasem głośniki (ori radio ori system bose 10 głośników) czasami gra bardzo cicho (nie gra przód) a czasami gra normalnie (przód tył) gdzie szukać przyczyny i gdzie znajduję się wzmacniacz?? Dzięki ;]
Młodzik Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 też mam radyjko concerta i mam podobny problem tylko u mnie gra czasem tylko prawa strona ale to dzieje sie tylko podczas cichego słuchania radyjka
wyder Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2009 Też to zauważyłem ale po czasie juz jest OK. Prosimy o pomoc
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 o ile dobrze pamiętam wzmacniasz masz w bagażniku z lewej strony
wyder Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2009 oki z lewej ale co muszę zdemontować :| i co może być przyczyną problemu?
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 nic nie demolujesz , jest pod tapicerką znam przypadek kiedy pomogło poruszenie wtyczką ew. przeczyszczenie styków
wyder Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2009 czyli zdejmuje jak patrzę się na auto "od tyłu" lewą tapicerkę Bagażnika?
Młodzik Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 czyli zdejmuje jak patrzę się na auto "od tyłu" lewą tapicerkę Bagażnika? na to wychodzi
Proof Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 czyli zdejmuje jak patrzę się na auto "od tyłu" lewą tapicerkę Bagażnika? U mnie jak otwierasz bagażnik to wzmacniacz jest po prawej stronie.
razk Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 U mnie jak otwierasz bagażnik to wzmacniacz jest po prawej stronie. Moze masz angola JOKE
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 czyli zdejmuje jak patrzę się na auto "od tyłu" lewą tapicerkę Bagażnika? U mnie jak otwierasz bagażnik to wzmacniacz jest po prawej stronie. całkiem możlwe że mi się pomyliło więc poszukaj z lewej a jak nie będzie to na bank siedzi z prawej strony
wyder Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 Uszkodzone był radioodtwarzacz. Wymiana pomogła. Można zamknąć
Rekomendowane odpowiedzi