Opublikowano 2 Grudnia 20178 l Koledzy mam problem z zapalniczką oraz z podświetleniem przedniej popielniczki. Patrzyłem bezpiecznik w miejscu 33 i jest ok. Nie pali się podświetlenie zapalniczki i jak i popielniczki i w zapalniczce nie ma prądu. Co to może być??
Opublikowano 3 Grudnia 20178 l Skoro nie ma podświetlenia również, to obstawiałbym przewód masowy. Miernik w łapę i sprawdzić czy w ogóle pokaże napięcie. Potem próba z dodatkowym przewodem do masy. I szukanie przerwy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 11 Grudnia 20178 l No niestety pod zapalniczką,czyli musisz wyjąc zapalniczke,jeżeli się da, bo jak nie to trzeba rwać cały tunel
Opublikowano 12 Grudnia 20178 l Nie trzeba tunelu zwalać. Zdejmij tylko osłonkę pod ręcznym. Jak pęknie lub porysujesz żadna starta. Nowa 12 zł w ASO. Tam będzie ta kostka. 3 pinowa. 2 grube i jeden cienki
Opublikowano 17 Grudnia 20178 l Autor Dobra kolego już problem z głowy. Wtyczka lekko sie wypięła i już wszystko git
Opublikowano 28 Października 20196 l Każda zapalniczka jest podświetlana? Bo u mnie podświetlenia nie ma i tez szukam
Opublikowano 8 Czerwca 20215 l Sorki za odgrzanie tematu. U mnie zapalniczka świeci, ale nie działa... Co to może być?
Opublikowano 20 Lutego 20224 l Witam, wiem panowie że temat stary aczkolwiek potrzebuje waszej pomocy mianowićie chodzi o umocowanie wtyczki od podświetlania oraz zasilania zapalniczki tej która znajduje się pod zaślepką pod recznym , wtyczka jest umocowana do tunelu za pomocą takiej czarnej sprężystej klamry, blaszki, wypiołem ją i teraz wtyczka leży nie na swoim miejscu , wypiołem ją i teraz nie potrafię jej wcisnąć , kombinowałem tak i tak i nie potrafię jej w odpowiedni sposób wcisnąć , proszę o pomoc