Kointh Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Witam, mam problem z oświetleniem wnętrza, a mianowicie nie działa, kiedy zgaszone jest auto, jak przekręce zapłon to jest wszystko ok. Jak otworzę drzwi przy zgaszonym aucie, to też działa normalnie. Wiecie od czego to może być? Edytowane 4 Grudnia 2017 przez Kointh
Davee Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Podpinam sie pod temat. Mam ten sam kłopot. Trochęto uciążliwe. Czy da sie cos w tym temacie poradzic.?
SzczYpior_n1 Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Na zwykłych żarówkach? Bo podobny problem zdarza się na ledach bez rezystorów.
Davee Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 No właśnie mam wsadzone ledy. Ok sprawdzę na zwykłych czy jest tak samo. Zaznaczę ze w b5 lift miałem ledy i wszystko działało jak należy.
SzczYpior_n1 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 No właśnie mam wsadzone ledy. Ok sprawdzę na zwykłych czy jest tak samo. Zaznaczę ze w b5 lift miałem ledy i wszystko działało jak należy. Na zwykłych żarówkach na pewno będzie dobrze. U mnie było tak samo na ledach bez canbusa, no bo mówię po co mi canbus we wnetrzu, ma mało energii brać. Ale nie ma lekko. Dodatkowo przed zapaleniem cale wnętrze najpierw na ułamek sekundy mrugnie, a potem dopiero się rozpali, nawet na żarówkach z rezystorami. Nie wszyscy tego doświadczają, u mnie męczące.
Davee Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Czyli mimo iż do wnętrza to i tak trzeba szukać ledów z CanBusem? Zeby wszystko ładnie hulało?
Rekomendowane odpowiedzi