moras22 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Witam, wymieniałem oleje i filtry.. pomyślałem sobie zeby zrobić jakiś myk i zamontować inny filtr powietrza, na początku myślałem o wkładce np. kn w standardową puche, później znalazłem filtr stożkowy bodajże w termoizolacyjnej puszce z firmy simota. Pytanie czy ktoś z was ma takie coś i jak opinie, albo może jakieś rady sugestie na temat filtra powietrza? Myślałem nad takim: http://allegro.pl/simota-filtr-stozkowy-karbon-airbox-stozek-300km-i7066721582.html
czeslaw187 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Jest kilka teorii ale ogólnie zwykła puszka wystarcza na ponad 300 km w 1.8t możesz pooglądać testy simoty KN czy BRC, i podjąć decyzję, jeśli zależy Ci na innym dźwięku ciekawszym to powinno spełnić. Co prawda na testach Simota wychodzi dziwnie niby coś jest lepiej ale nie stabilnie, na KN tego nie ma, i nie łudziłbym się że będą jakieś przyrosty mocy 1
moras22 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2017 zamówiłem najwyżej sprzedam..
Rekomendowane odpowiedzi