m123ek Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam , ostatnio chciałem usunąć "Service" za pomocą kombinacji klawiszy , próbowałem kilku kombinacji i "service" zniknął , ale wieczorem okazalo się że jakoś przyciemniłem zegary wie ktoś jak to rozjaśnić , bo na bank musi się to robić klawiszami ?Pzdr.
Wihajster Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam , ostatnio chciałem usunąć "Service" za pomocą kombinacji klawiszy , próbowałem kilku kombinacji i "service" zniknął , ale wieczorem okazalo się że jakoś przyciemniłem zegary wie ktoś jak to rozjaśnić , bo na bank musi się to robić klawiszami ?Pzdr. w lewo lub w prawo
domjenick Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 przyciski plus-jasniej i minus analogicznie w druga strone...
Wihajster Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 przyciski plus-jasniej i minus analogicznie w druga strone... A to jest B6 a nie B5 nie zauważyłem
m123ek Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 okej chłopaki dzięki , zobacze czy działa :>
Rekomendowane odpowiedzi